Antena Căutare

Grupa de fete a Deliei intră în Bootcamp. Scopul juratei X Factor: Să câștig sezonul 7". Cine face parte din echipa artistei

Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică și Carla’s Dreams și-au făcut echipele pentru Bootcampul din cel de-al șaptelea sezon ”X Factor”. Vineri, 24 noiembrie, de la ora 21.15, grupa de fete a Deliei intră în Bootcamp, în vreme ce în această seară, tot de la ora 21.15, în cea mai nouă ediţie a super show-ului de la Antena 1 Ştefan Bănică va alege cei patru băieţi din grupa sa care vor intra la dueluri.

Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică și Carla’s Dreams și-au făcut echipele pentru Bootcampul din cel de-al șaptelea sezon X Factor”. Vineri, 24 noiembrie, de la ora 21.15, grupa de fete a Deliei intră în Bootcamp, în vreme ce în această seară, tot de la ora 21.15, în cea mai nouă ediţie a super show-ului de la Antena 1 Ştefan Bănică va alege cei patru băieţi din grupa sa care vor intra la dueluri.

Fiecare jurat trebuie să aleagă cei mai buni concurenți și să îi așeze pe cele patru scaune pe care aceștia le vor avea la dispoziție pe scenă. Un concurent nu este însă salvat după ce a fost invitat să ia loc, ci poate fi oricând ridicat dacă mentorul grupei consideră că altcineva a fost mai bun, astfel că tensiunea va fi la cote maxime până în ultima clipă.

”În selecția pentru Bootcamp am încercat să găsesc concurenți care au curajul și dorința de a reuși și care să aibă și abilitatea de a se adapta ușor. Mi-aș dori ca în momentul în care intră pe scenă fetele din echipa mea să își amintească tot ce am discutat la antrenamente”, mărturisește Delia, care la rândul său are o provocare: ”Să câștig <X Factor>, sezonul 7!”.

Iată cine sunt fetele din grupa Deliei:

Alina Mocanu, a cărei voce a fost comparată de jurați cu cea a Deliei, spune că a moștenit talentul muzical din familie și cântă la pian, chitară și vioară. ”Ești ceea ce Delia nu a fost la 18 ani”, a subliniat Carla’s Dreams maturitatea din vocea Alinei, adăugând apoi: ”Sunt șocat de faptul că are un standard și niște așteptări atât de joase. Cred că este una dintre concurentele la care putem vedea o schimbare enormă până la finalul emisiunii”. Alina a primit această șansă după ce a reușit să intre în etapa următoare a ”X Factor”.

Geanina Cătălina Mîndrescu a reușit să treacă de audiții după ce a smuls cu lejeritate toate voturile juraților, spre ușurarea sa, mai ales că aceasta era confirmarea de care avea nevoie pentru a ști că este pe drumul cel bun. ”Îmi doresc mult să fac muzică, dar părinții mei mi-au spus mereu că e o meserie dificilă, că trebuie mereu să faci față comentariilor celor din jur. Am venit aici să descopăr dacă am ce trebuie pentru ceea ce vreau să fac”, a mărturisit Geanina.

Mikayla Kachur are 15 ani și a trăit pe continentul american până de curând când, după divorțul părinților, împreună cu mama sa, care este româncă, a revenit acasă. Acompaniată de ukulele, Mikayla a cântat din suflet la audiții deși îi tremurau picioarele pe scenă la propriu – ea a mărturisit la final că are un tic și că îi tremură genunchiul drept atunci când are emoții.

Ana Nica Văcari, o tânără de 23 de ani din Chișinău, a început să cânte cam în același timp în care a învățat să și vorbească. Între timp, Ana a terminat un liceu de muzică, apoi s-a mutat în Rusia cu familia pentru ca ea să poată continua studiile la o Universitate de Arte. În acest demers îl are aproape și pe soțul său, deși recunoaște că viața de familie nu este foarte ușoară. Adevăratul său talent însă a fost recunoscut de cei patru jurați la unison. ”Ai un talent foarte rar de a balansa puterea și sentibilitatea unui piese cu vocea”, a declarat Carla’s Dreams la audiții, iar colegii săi jurați au fost complet de acord.

Pentru Ioana Teodora Savu, primii 15 ani de viață au reprezentat o continuă luptă. Adolescenta din București a îndurat multă durere și chiar un dignostic ce a fost la un pas de a o lăsa imobilizată la pat. Acum, duce o luptă pentru sufletul ei și vrea să își îndeplinească visul de a câștiga ”X Factor”. Intervențiile eșuate făcute pentru dublă scolioză au fost la un pas de o lăsa imobilizată, astfel că acum, corsetul pe care trebuie să îl poarte zi și noapte reprezintă un chin, dar și salvarea sa. Greutățile prin care ea a trecut au învățat-o să lupte pentru tot ceea ce are, iar țelurile fixate de Ioana nu sunt deloc mici sau ușor de cucerit. ”Vreau să continui cu muzica, dar aș vrea să fiu și doctor”, a spus Ioana. Iar dacă pentru admiterea la Medicină este încă prea tânără, Ioana are acum ocazia să își continue drumul la ”X Factor”.

La doar 15 ani, Ioana Mîrți a reușit să îi impresioneze pe Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică și Carla’s Dreams cu maturitatea reprezentației sale. Fiica unui dascăl dintr-un sătuc din Neamț, a cântat fără cusur pentru cei patru de DA. ”A fost ca o lecție de canto, foarte corect și foarte bine, nu am ce să reproșez”, a felicitat-o Delia.

Narcisa Stănescu o tânără de 17 ani de etnie romă, din neam de căldărari, extrem de frumoasă și îmbrăcată în costum tradițional, cusut cu fir auriu i-a uimit pe jurați nu doar cu ochii verzi, ci și cu povestea ei fascinantă de viață. Promisă încă de la vârsta de 6 ani, tânăra a crescut împreună cu cel care în urmă cu 8 luni i-a devenit soț, astfel că, până a venit ziua nunții, cei doi adolescenți au ajuns să se îndrăgostească.

Narcisa a cântat relaxată în fața juraților, dar nu a reușit să îi convingă chiar pe toți, așa că a pus și un pariu, după ce Carla’s Dreams i-a dat un vot negativ. Cei doi au pariat atunci ca dacă Narcisa va trece în Bootcamp, juratul va trebui să îi facă o melodie. Dacă nu, Narcisa îi va face cadou o broboadă tradițională. Se pare că acum Carla’s Dreams trebuie să se pună pe treabă, iar Narcisa va fi nevoită să înceapă să se pregătească intensiv pentru competiția acerbă.

Teodora Sava a reușit la doar 15 ani să ridice de pe scaune toți jurații în etapa audițiilor! Adolescenta din Piatra Neamț s-a dedicat muzicii încă din primii ani de viață și nu se vede făcând altceva. Mama e foarte emoționată și se stresează de fiecare dată. Eu m-am născut prematur și am luat nota 6 la naștere. Au fost mari probleme și nu am scos nici un sunet o vreme. Apoi am început să cânt de la grădiniță, am descoperit dragostea pentru muzică și sper să fac asta toată viața. Studiez de 4 ani flaut și pian, deși părinții îmi spun uneori să încerc să am și o altă meserie de rezervă. Dar asta mă definește, nu pot trăi altfel”, a povestit Teodora.

Isabela Chitoșcă a înregistrat o victorie personală după ce a primit șansa de a trece mai departe în concursul ”X Factor” după ce ani la rând i s-a spus că nu este suficient de talentată pentru a devenit o artistă. Jurații ”X Factor” nu numai că nu au fost de aceeași părere, dar i-a lăudat prestația și prezența scenică. ”Așa ar trebui să cânte un concurent din Bootcamp sau din finale!”, a exclamat atunci Delia.

Francesca Nicolescu, de 14 ani, din Onești, a intrat pe scenă la audiții cu mari emoții și i-a rugat pe cei patru să o lase să cânte pentru a se elibera de tensiune. Iar când muzica s-a oprit, Horia Brenciu, Ștefan Bănică jr, Carla’s Dreams și Delia nu au mai avut multe de spus. ”Cred că de acum nu doar că o să te lăsăm, dar o să te și rugăm să cânți”, a râs Carla’s Dreams.

Costina Crăciun, în vârstă de 15 ani, a venit la ”X Factor” din Chișinău și a pășit temătoare pe scena ”X Factor”, în etapa audițiilor. Melodia aleasă i-a adus încă cea mai frumoasă reacție tocmai de la juratul de care se temea cel mai mult. ”Faci o poză cu mine?”, a întrebat-o Carla’s Dreams la finalul prestației sale, convins că aceasta va deveni foarte cunoscută datorită talentului său. Înainte de a ieși de pe scenă, Costina a dat și primul autograf din viața sa, tocmai lui Horia Brenciu.

Următoarea ediție de Bootcamp va fi difuzată săptămâna viitoare! Horia Brenciu intră în scenă vineri, 1 decembrie, cu grupa de peste 24 de ani, iar pe 7 decembrie Carla’s Dreams ne prezintă grupurile de anul acesta.

Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică jr și Carla’s Dreams vor alege componența perechilor care vor intra apoi la Dueluri, pe 8 decembrie, de la ora 21.15. Astfel, doar jumătate dintre aceștia vor trece în etapa următoare, cea a Galelor Live.

Lor li se adaugă și un concurent surpriză pe care telespectatorii l-au votat pe parcursul edițiilor. ”Finalistul publicului” va fi aflat abia în etapa galelor Live, iar dacă acesta este unul dintre cei 8 finaliști, se califică în etapa Galelor următorul clasat.

Și-a împlinit visul de o viață! Anton Banaghan, susținut de mama sa în Bootcamp, la ”X Factor”... A început lupta pentru supraviețuire la X Factor! Radu Mitrea deschide seara, dar startul e cu ghinion!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x