XFactor

ÎN CURÂND | Antena 1

Horia Brenciu și fosta lui elevă, Adina Răducan, într-o fotografie de mii de like-uri:. Câștigătoarea celui de-al patrulea sezon X Factor a trezit melancolia juratului"Copiii cresc"

 
+2 click pentru
galerie

I-au trecut mulţi elevi prin mâna, la X Factor, şi a venit rândul să se mândrească, aşa cum îi stă bine, cu roadele muncii sale. De această dată, Adina Răducan, câştigătoarea celui de-al patrulea sezon, s-a lăsat fotografiată alături de mentorul său.

În primul sezon la care participat, Horia Brenciu a marchat și prima reușită ca mentor X Factor. A avut încredere în Adina și se pare că nu s-a înșelat. Nu degeaba a câștigat sezonul al patrulea la show-ului. 

Adina Răducan, câștigătoarea celui de-al patrulea sezon "X Factor", prima pe liceu după bacalaureat! La 25 de sutimi de nota maximă!

Adina a început să cânte când încă nu împlinise patru ani.. La patru ani, a fost înscrisă de părinţi la un curs de canto la Şcoala Populară de Artă din Buzău, unde a impresionat profesorii cu vocea sa deosebită şi foarte matură. 

În timpul uneia dintre competiţiile muzicale la care a participat, l-a cunoscut pe Horia Brenciu, care s-a îndrăgostit de vocea ei şi cu care a făcut duet pe melodiile "New York, New York", "Cabaret", "Cose della Vita".

Cel mai SENSIBIL DUET al serii - Adina și Horia Brenciu! Momentul care l-a făcut pe jurat să PLÂNGĂ necontrolat!

"Această copilă minunată m-a vrăjit cu vocea ei încă de prima dată când am văzut-o şi auzit-o", declara Horia Brenciu despre Adina Răducan, în perioada colaborării dintre cei doi.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

mai multe