Antena Căutare

Horia Brenciu, surpriză emoționantă din partea unei fane: "Această poză am tăiat-o dintr-o revistă, în urmă cu 23 de ani și o păstrez cu drag". Cum arăta artistul, cu ceva ani în minus. La fel de șarmant!

Horia Brenciu acest artist fantastic, neobosit şi mereu plin de zâmbete este o bucurie adevărată pentru publicul din România. De peste 20 de ani, artistul îşi incanta fanii cu energia explozivă şi cheful de viaţă de invidiat. 

Horia Brenciu acest artist fantastic, neobosit şi mereu plin de zâmbete este o bucurie adevărată pentru publicul din România. De peste 20 de ani, artistul îşi încânta fanii cu energia explozivă şi cheful de viaţă de invidiat.

Şi, pentru că este atât de iubit, artistul a avut parte de o surpriză emoţionantă din partea acestora. Una dintre admiratoarele sale adevărate a postat pe pagina cântăreţului o fotografie mai veche, care i-a adus zâmbetul pe buze. Reacţia lui Horia a fost una specifică:

"- Hohohohoho.... anul?! :)

- De ce hahaha pentru că ești fain?

- Această poză am tăiat-o dintr-o revistă în urmă cu 23 de ani și o păstrez cu drag ".

Ștefan Bănică, surpriză pentru fani: "Însă dragostea a naibii trece prin stromac / Ori e înger, ori e drac"... Duminica asta, X Factor te așteaptă la Palatul Copiilor. Dacă vrei să fii primul care vede ce se va întâmpla în noul sez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x