Antena Căutare

"În noi, cei de acum, stă puterea să schimbăm lumea!". Ștefan Bănică a reușit să-și emoționeze fanii, pe Facebook: "Nu s-a schimbat nimic din ce am iubit, iubesc la fel"

La fiecare concert, Ştefan Bănica ştie să transforme distracţia în artă, aducând cele mai frumoase piese ale sale mai aproape de sufletul fanilor, veniţi să îl vadă şi să îl asculte.

La fiecare concert, Ştefan Bănica ştie să transforme distracţia în artă, aducând cele mai frumoase piese ale sale mai aproape de sufletul fanilor, veniţi să îl vadă şi să îl asculte.

Este unul dintre cei mai apreciaţi şi respectaţi artişti de la noi, iar munca de-a lungul anilor i-a fost răsplătită. Oamenii îl iubesc şi apreciază fiecare vers al său.

De curând, juratul de la X Factor a postat o piesă mai veche, de dragoste, pe pagina sa de Facebook, însoţită de un mesaj special, şi a reuşit să-şi emoţioneze admiratorii:

"În noi, cei de acum, stă puterea să schimbăm lumea! #NoiCeiDeAcum", a scris artistul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fanii au reacţionat imediat. Unii cu mesaje sensibile, alţii cu aprecieri pentru munca şi creaţiile artistului: "Nu s-a schimbat nimic din ce am iubit, iubesc la fel, însă e nevoie de o coordonare mai bună pentru a face lucrurile să funcţioneze", "Felicitări pentru melodii și pentru ceea ce însemni în lumea rockului românesc!", "Frumoasă ca şi celelalte melodii eşti unic dragul meu", "E foooarte, fooarte frumos cântecul".

Nuntă mare în familia lui Brenciu! Antonio, colegul său de trupă, s-a căsătorit. Distracţia a fost asigurată de juratul ... Carla's Dreams, juratul X Factor, spune adevărul despre machiajul controversat: "Uneori ni-l facem noi, alteori e r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x