Antena Căutare

Interviu Ilinca şi Alex Florea, câştigătorii Eurovision România 2017: "Vrem să facem România mândră. Sperăm să aveţi parte de un show exploziv"

Ilinca şi Alex Florea, artiştii care vor reprezenta România la Eurovision Song Contest 2017, la Kiev, au declarat, pentru Agenţia de presă News.ro, după ce au câştigat selecţia naţională, duminică seară, prin votul publicului, că îşi doresc să prezinte un show exploziv în competiţia muzicală şi că se aşteaptă să simtă multă presiune în următoarea perioadă, căreia îi vor face faţă.

Ilinca şi Alex Florea, artiştii care vor reprezenta România la Eurovision Song Contest 2017, la Kiev, au declarat, pentru Agenţia de presă News.ro, după ce au câştigat selecţia naţională, duminică seară, prin votul publicului, că îşi doresc să prezinte un show exploziv în competiţia muzicală şi că se aşteaptă să simtă multă presiune în următoarea perioadă, căreia îi vor face faţă.

”Eu vizualizez ceva foarte exploziv, nu ştiu dacă neaparat la propriu” a spus Ilinca.

”Nu ştim încă, probabil că vom stabili împreună cu echipa pe care o avem şi cu ceilalţi membri noi care vor intra în echipa noastră, în echipa de show de la Kiev”, a adăugat Alex Florea.

Cei doi artişti au mai spus că atuurile lor în concursul de la Kiev vor fi tinereţea lor, energia, dar şi piesa pe care o vor interpreta, ”Yodel it”, care se potriveşte cu logoul competiţiei, ”Celebrate Diversity”.

”În primul rând piesa noastră foarte diversă care se potriveşte de minune cu logoul Celebrate Diversity şi apoi energia noastră pozitivă şi faptul că suntem foarte tineri şi foarte «fresh» sunt atuuri”, a spus Ilinca, pentru News.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Întrebaţi despre temerile pe care le au în legătură cu reprezentarea României la Eurovision Song Contest, câştigătorii selecţiei naţionale au spus că sunt conştienţi că vor fi supuşi unei presiuni, dar îi vor face faţă.

”Suntem conştinenţi că va fi foarte multă presiune, mai ales că ne reprezentăm ţara. Vom face faţă presiunii. Nu ne temem”, a spus Alex Florea.

”Trebuie să ne gândim că trebuie să ne concentrăm pe ce avem de făcut. Să fim cea mai bună variantă a noastră în seara concursului şi să facem România mândră de noi”, a continuat Ilinca.

În timpul unei conferinţe de presă care a urmat spectacolului finalei selecţiei naţionale, compozitorul piesei câştigătoare, Mihai Alexandru, a declarat că a creat melodia ”Yodel it!” pentru grupul Timebelle, care reprezintă Elveţia la Eurovision Song Contest 2017.

”Aceasta piesă a fost făcută pentru Timebelle, cei care au câştigat în Elveţia. Proiectul era de la început... trebuia să o iau pe Ilinca să fac ceva tipic elveţian. Am vorbit cu ei, ei mi-au cerut chestia asta, şi să o ataşez... (...) După aceea ei au primit o piesă din Suedia, la care au rămas. Şi au renunţat la noi, la proiectul meu, şi noi am rămas cu piesa şi a trebuit să fac ceva cu ea, până la urmă”, a spus compozitorul.

Mihai Alexandru a mărturisit că piesa câştigătoare este foarte apreciată în străinătate şi că se gândeşte să o îmbunătăţească pentru spectacolul de la Kiev.

”Din ceea ce vedem, noi, echipa «Yodel it!», suntem foarte bine apreciaţi afară. Nebunia asta de piesă se potriveşte cu celebrarea diversităţii. Trebuia să facem o nebunie specială pentru Eurovision. (...) Vreau să fac ceva în aşa fel ca cei doi solişti să cânte... să nu mai aibă atâta dificultate. Dacă nu vom găsi, vom continua tot în felul acesta, cu aceeaşi partitură. Mă gândeam să le mai uşurez un pic munca, dar fără să se simtă şi să fie acelaşi efect vizavi de ceea ce depinde de mine, de muzică”, a mai spus Mihai Alexandru.

Piesa ”Yodel it!” a primit 10.377 de voturi de la public, din totalul de 31.694 de voturi exprimate în timpul celor 60 de minute alocate televotingului la selecţia naţională Eurovision. Melodia, compusă de Mihai Alexandru, pe versurile textierei Alexandra Niculae, a fost desemnată să reprezinte România Eurovision Song Contest, exclusiv de telespectatori.

Pe locul al doilea s-a clasat Mihai Trăistariu cu piesa ”I Won't Surrender”, care a obţinut 5.201 voturi, urmat de Instinct, cu ”Petale”, melodie care a înregistrat 3.063 de voturi.

În urmă cu patru ani, lLINCA făcea furori la X Factor cu trupa Quattro! Îţi mai aduci aminte de cele patru adolescente?... FOTO ATUNCI VS. ACUM! Cum arătau cei doi reprezentanţi ai României pe scena X Factor. Ilinca si Alex - Din copii talenta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x