Antena Căutare

Ioan Man, nevăzătorul cu voce de înger S-A CĂSĂTORIT. Cum arată soția celui care i-a făcut pe jurații X Factor să lăcrimeze!

Vi-l mai amintiţi pe Ioan Man, concurentul nevăzător de la X Factor care a reuşit să uimească o lume întreagă cu vocea lui de înger?

Vi-l mai amintiţi pe Ioan Man, concurentul nevăzător de la X Factor care a reuşit să uimească o lume întreagă cu vocea lui de înger? În cel de-al doilea sezon al super-show-ului difuzat de Antena 1 l-a făcut pe juratul Dan Bittman să lăcrimeze. Vocea sa și dificultățile pe care le avea l-au transformat pe Ioan Man într-una dintre cele mai emblematice figuri din istoria X Factor România.

Acum, la câțiva ani de la apariția sa pe scena emisiunii de talente, Ioan a mai făcut un pas important în viața sa. Artistul s-a căsătorit!. În acest weekend, tânărul și soția sa Daniela și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, devenind o familie frumoasă și fericită.

La evenimentul, care s-a consumat la un hotel din Cluj Napoca, a fost prezentă și fosta sa colegă de la X Factor, Natalia Selegean, care a postat o fotografie alături de Ioan Man și soția sa, dar și un mesaj impresionant: „Acum 4 ani, la X factor, cunosteam un om aparte... un suflet bun, curajos care lupta pentru fericirea lui! Azi suntem alaturi de el la implinirea unui vis, la startul noii sale familii ! Va dorim multa fericire si o viata plina de iubire si impliniri! Felicitari din suflet Ionel si Daniela!!! Casa de piatra fratelo!”

În prima emisiune a celui de-al doilea sezon al show-ului X Factor, un concurent nevăzător a dovedit publicului și juriului, deopotrivă, că dacă vrei ceva cu adevărat, poți realiza tot ce ți-ai propus, chiar să-i faci pe bărbați să lăcrimeze sau să obții trei DA din partea celor trei jurați ai concursului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x