Antena Căutare

Jo sau tânăra ingenuă de la X Factor, devenită una dintre cele mai iubite artiste din România: ”Sunt o mare pupăcioasă. Așa îmi spuneu toți la X Factor”

Jo a venit la ”Dincolo de aparențe” și a vorbit despre felul ei de a fi. ”Sunt o mare pupăcioasă. Așa îmi spuneu toți la X Factor”, a declarat solista.

O știm cu toții de la X Factor. S-a prezentat ca fiind Ioana Anuța, numele ei din buletin. Un chip blând, o privire ingenuă și o voce caldă, la care s-au adăugat multă muncă și ambiție, acestea au fost ingredientele rețetei de succes pentru Jo.

Artista a cunoscut succesul cu numeroase piese, îndeosebi cu colaborările sale cu Randi, cu care are o relație specială de prietenie.

Jo a venit la ”Dincolo de aparențe” și a vorbit despre felul ei de a fi, despre familie, dar si despre viața personala. ”Sunt o mare pupăcioasă. Așa îmi spuneu toți la X Factor”, a declarat solista.

VIDEO! 7 refrene ale anului 2017 sau cum ne încântă, din nou, Emilian Nechifor! Fostul concurent X Factor demonstrează c... Jo a vorbit, într-un interviu special, despre bărbații din viața sa: ”Am pierdut oameni pe care i-am iubit enorm. I-am c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x