Antena Căutare

Juraţii au o misiune grea în cea de-a treia ediţie: multe talente, puţine locuri în gale. A început o nouă seara magică la X Factor (LIVE TEXT)

E vineri seara, aşa că începe o nouă ediţie “X Factor”, cea cu numărul 3 din acest nou sezon. Telespectatorii Antena 1 au parte de momente savuroase şi muzică de calitate. Desigur, jurații Delia, Horia Brenciu, Carla’s Dreams și Ștefan Bănică se întâlnesc cu alţi concurenți interesanți și sunt puși în situații emoționante, dar și amuzante

E vineri seara, aşa că începe o nouă ediţie “X Factor”, cea cu numărul 3 din acest nou sezon. Telespectatorii Antena 1 au parte de momente savuroase şi muzică de calitate. Desigur, jurații Delia, Horia Brenciu, Carla’s Dreams și Ștefan Bănică se întâlnesc cu alţi concurenți interesanți și sunt puși în situații emoționante, dar și amuzante

Cea de-a treia ediţie X Factor începe cu Vera Ţărcanu. Are 28 de ani şi vine tocmai de la Chişinău! E blondă, frumoasă şi cu atitudine. A pregătit pentru audiţii celebra piesă din folclorul românesc “Radu mamii, Radule” pe ritmuri funky.

Cum s-a descurcat? Hmmm… nu atât de bine precum spera. Primeşte doar doi de “Da” şi pleacă tristă acasă…

Urmează un moment de rapp. “Mă numesc Dorian, am 25 de ani şi sunt poştaş”. Aşa îşi începe reşiţeanul descrierea la X Factor. A venit cu un plic pentru Răzvan şi Dani, că deh… sunt din acelaşi oraş, şi cu dorinţa de a merge mai departe.

Rapper-ul primeşte patru de “da” şi pleacă acasă cu un vis împlinit.

Gabriela Radu are 29 de ani şi e din Bucureşti. Să mai spunem că este “frumuşică, vorbăreaţă, talentată”, dar mai ales modestă?! Dar nu mai bine lăsăm juriul să decidă?

Îşi alege o piesă cu notorietate în festivalurile internaţionale de muzică – Whitney Houston – “I Will Always Love You”, dar fără prea mare succes, se pare.

N-a fost să fie de data asta, aşa că pleacă acasă cu patru de “Nu”… Nu înainte, însă, de a preciza că juraţii au fost prea aspri.

Sara Tudorie are 14 ani şi s-a născut în Italia. Primul lucru pe care îl putem spune despre ea e că te face să zâmbeşti imediat. Îşi doreşte o lume mai bună şi să poată cânta până la adânci bătrâneţi.

A ales pentru audiţii piesa celor de la Imagine Dragons – Radioactive, deh… muzica generaţiei cu buletin proaspăt luat.

Pe lângă cei patru de DA, Sara pleacă şi cu renul Gustav al lui Horia, semn că juratul nostru a fost impresionat de tânără speranţă a muzicii româneşti…

Urmează un moment emoţionant pe scena X Factor… Andrei Iustin Călin are 19 ani şi vine din Bacău. Nu are părinţi, nu are o cameră a lui, dar are un suflet imens şi o voce demnă de marile scene.

Acompaniat doar de o chitară, Iustin începe să cânte celebra melodie italiană “Che Sara Della Mia Vita”. Primeşte patru de “DA” şi respectul tuturor… Bravo, copil talentat!

Cântă doar când e singură, nu are încredere în talentul ei, însă în această seară a uimit pe toată lumea. Corina Mureşan are 15 ani, vine din Cluj şi are o voce aparte. A ales pentru audiţii o piesă grea, cu influenţe folclorice: “LUPII”

Şi uite aşa pleacă tânăra noastră cu patru de “Da” şi cu picioarele tremurânde de emoţii…

S-a apucat de muzică prin clasa a şaptea pentru a impresiona fetele. Nu i-a ieşit cu chitara, aşa că prin clasa a XI-a a început să cânte şi cu vocea. Doamnelor şi domnilor, faceţi cunoştinţă cu Rareş Cazacu din Suceava.

Îşi ia chitara cu mâna stângă, aşa cum doar celebrul Paul McCartney o făcea atât de bine, şi începe să cânte, SURPRIZĂ, “Je suis malade”.

Primeşte patru de “da” şi un bravo intens din culise .

Ea, 21 de ani, el, 39, amândoi pasionaţi de muzică. Ea i-a şi adus împreună. S-au cunoscut la o petrecere la care au venit să cânte şi s-au îndrăgostit nebuneşte. Ei sunt Calin şi Elis. Aaaaa… şi micuţul Albert, desigur.

Cei trei intră pe scenă cu emoţii, dar cu speranţa că vor reuşi să meargă mai departe. Au ales să cânte jazz – “It Don’t Mean a Thing” a lui Duke Ellington. Şi ce moment frumos le-a ieşit… Atât de frumos încă juriul se ridică în picioare.

Familia de artişti pleacă acasă cu PATRU DE “DA”, cum altfel?!

Pasquale Mennilo sau Marco Sentieri, cum îi place să i se zică pe scenă, are 31 de ani şi vine din Italia. Trăieşte din muzică, aşa că ştie cu ce se “mănâncă” toată treaba asta. Începe în forţă cu un “freestyle” napoletan şi continuă cu “Master blaster” de la Sevie Wonder.

Singurul care nu crede în Marco este Carla’s: O voce interesantă, atitudine profesionistă, dar insuficient pentru X Factor, eşti foarte bun, dar vreau mai multă emoţie. E o emoţie controlată tehnic la tine, deci nu”.

Urmează un moment cel putin amuzant… "THE TWINS" - Sunt gemeni, au 36 de ani şi sunt, ATENŢIE!, asistenţi medicali în Turda. Au venit îmbrăcaţi în puloverul cu steluţa norocoasă la 40 de grade… V-aţi prins de idee, da?

Delia şi Sergiu le dau “Da”, surprinzător, iar Horia le decide “soarta” : din fericire pentru urechile noastre, juratul le dă un mare “NU”.

Monica Prodea e din Sibiu şi are 28 de ani. Viaţa nu a fost blândă cu ea, dar fiecare pas înapoi a făcut-o mai puternică. A primit, în schimb, o voce cum rar ţi-e dat să auzi.

Pentru seara asta a pregătit o piesă specială: "Hiding My Heart" de la Adele. Doamne, ce moment frumos... Şi juriul e în picioare. Desigur, Monica pleacă acasă cu patru de “Da”...

Ultimul, dar nu cel din urmă e Raul Eregep. Este tătar din Constanţa, are 15 ani şi urăşte... baclavaua. Îşi doreşte să devină un fel de Michael Bolton pentru a-l plăcea femeile şi pentru a le “alunga tristeţea”. Surprinzător, nu alege o piesă semnată de Bolton, ci de Bryan Adams – “Please Forgive Me”.

Primeşte patru de "Da" şi un loc binemeritat în galele live.

Hamude de la „Insula iubirii” a făcut marele anunț! După o așteptare lungă, iată că a sosit momentul! Nu trebuie să rate... Folclor... funky! Vera din Moldova l-a făcut DISCO pe "Radu mamii", dar fără succes: “Melodia nu are nicio tre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x