Antena Căutare

L-au zăpăcit de tot, dar tot a reușit să cânte. Bulgarul venit să cucerească X Factor România a învățat cuvinte noi: ciorbă de văcuță, mangă și trompătă

Este o figură cunoscută în peisajul muzical de la sud de Dunăre, dar își dorește mai mult, așa cum a mprturisit chiar el: „Încerc să ajung la un nivel mai mare decât Bulgaria, așa că am venit aici”

Este o figură cunoscută în peisajul muzical de la sud de Dunăre, dar își dorește mai mult, așa cum a mprturisit chiar el: „Încerc să ajung la un nivel mai mare decât Bulgaria, așa că am venit aici”.

Georgi Simeonov sau J.J. cum este cunoscut în țara vecină a avut câteva momente de uluială pentru că a căzut vicitma poantelor făcute de jurați. Fără să înțeleagă o iotă, Georgi a declarat că este impresionat de efervescența celor patru vedete.

Până să-și înceapă numărul, bulgarul a învățat cuvinte noi, în vreme ce în culise, cel care-l susținea era pus la curent cu noutățile din showbiz de către Răzvan: „Delia este fosta soție a lui Horia Brenciu și actuala soție a lui Carla s Dreams”.

După tot acest episod, Georgi a început cântarea, iar lucrurile au mers perfect pentru artistul venit din Bulgaria.

Și-a încheiat reprezentația cu ochii în lacrimi. Ioana Savu, un munte voce ascuns în spatele unei drame: „Ai niște calit... Seară plină de lacrimi și emoții! Cei mai neșteptați concurenți, în cea de-a patra ediție ”X Factor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x