Antena Căutare

Love is in the air! Emilian Nechifor și iubita, într-o fotografie de milioane. Cum o alintă artistul: "Cât de drăguuuuți!"

Emi, Emi, le faci pe fane să ofteze! Ultima imagine de pe contul artistului este plină de dragoste. Fostul concurent de la X Factor apare alături de iubita lui, într-o ipostază drăgălaşă foc.

Emi, Emi, le faci pe fane să ofteze! Ultima imagine de pe contul artistului este plină de dragoste. Fostul concurent de la X Factor apare alături de iubita lui, într-o ipostază drăgălaşă foc.

După performanţa lui din competiţie, Emilian Nechifor a devenit extrem de popular şi cu fiecare fotografie sau clip video încărcat de artist pe Facebook prietenii săi virtuali sunt gata să îl complimenteze. Şi pe bună dreptate.

Ultima fotografie de pe contul canaretului a stârnit admiraţia fanelor, dar şi un oftat, aşa în secret. Emi apare alături de iubită şi nu se sfieşte să îi dă un pupic direct pe nas. Există ceva mai dulce de atât?

E oficial! Olga Verbițchi va avea un frățior. Cum a primit câştigătoarea "X Factor" marea veste, Factorul X s... Fata cu VOCEA PE BIGUDIURI revine. Ascult-o pe Izabela Simion de la X Factor interpretând o super piesă de la Adele! Se ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x