XFactor

JOI I 20:30 | Antena 1

Mama Olgăi Verbițchi i-a impresionat pe fanii câștigătoarei „X Factor” până la lacrimi! A postat un clip în care fiica ei interpretează o piesă de-ale Mădălinei Manole

 
+2 click pentru
galerie

Mama Olgăi Verbițchi i-a impresionat pe fanii câștigătoarei „X Factor” până la lacrimi! Femeia a postat pe facebook un clip în care fiica ei interpretează o piesă de-ale Mădălinei Manole. „Tu n-ai avut curaj” a fost melodia pe care micuța artistă a mizat în 2016, al un concurs muzical local.

Cu o rochie de prințesă, roz, vocea Olgăi e la fel de impresionantă ca a regretatei artiste. Comentariile sunt de-a dreptul impresionante. 

„Cântecul acesta in interpretarea Mădălinei Manole îți dădea fiori. Bravo, Olga, în interpretarea ta, mi-au reapărut fiorii”, a fost comentariul unui fan de-al celor două cântărețe.

Tânăra de 15 ani a devenit câștigătoarea marelui premui de la „X Factor”, la sfârșitul lunii decembrie a anului 2016. Pe lângă admirația unei întregi țări, Olguța a primit și 100.000 de euro.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe