XFactor

JOI I 20:30 | Antena 1

Mama Olgăi Verbițchi i-a impresionat pe fanii câștigătoarei „X Factor” până la lacrimi! A postat un clip în care fiica ei interpretează o piesă de-ale Mădălinei Manole

 
+2 click pentru
galerie

Mama Olgăi Verbițchi i-a impresionat pe fanii câștigătoarei „X Factor” până la lacrimi! Femeia a postat pe facebook un clip în care fiica ei interpretează o piesă de-ale Mădălinei Manole. „Tu n-ai avut curaj” a fost melodia pe care micuța artistă a mizat în 2016, al un concurs muzical local.

Cu o rochie de prințesă, roz, vocea Olgăi e la fel de impresionantă ca a regretatei artiste. Comentariile sunt de-a dreptul impresionante. 

„Cântecul acesta in interpretarea Mădălinei Manole îți dădea fiori. Bravo, Olga, în interpretarea ta, mi-au reapărut fiorii”, a fost comentariul unui fan de-al celor două cântărețe.

Tânăra de 15 ani a devenit câștigătoarea marelui premui de la „X Factor”, la sfârșitul lunii decembrie a anului 2016. Pe lângă admirația unei întregi țări, Olguța a primit și 100.000 de euro.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii