XFactor

JOI I 20:30 | Antena 1

Marcel Roșca, fost concurent X Factor, interpretare de "nota 20"! Michael Bolton i-ar strânge mâna cu emoție pentru cover-ul piesei "Go the Distance"

 

Marcel Roşca a participat pentru a doua oară la "X Factor" și a reușit să ajungă până în finală, după ce, cu un an în urmă, a făcut parte din grupul Bravissimo, avându-l drept antrenor tot pe Horia Brenciu.

Atunci, vocile lor perfect acordate i-au lăsat pe cei trei jurați fără cuvinte, o sală întreagă ridicându-se în picioare pentru a-i aclama. Noi o facem și de această dată, în fața unei interpretări sensibilie, fără urmă de ezitare.

Artistul și-a impresionat fanii cu un cover după piesa lui Micheal Bolton, "Go the Distance". Nu degeaba a făcut ravagii la X Factor cu vocea sa. "Bravo, băi, băiatule!", cum ar zice Ștefan Bănică.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

Spynews.ro

Mai mult 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe