XFactor

ÎN CURÂND | Antena 1

Marcel Roșca, fost concurent X Factor, interpretare de "nota 20"! Michael Bolton i-ar strânge mâna cu emoție pentru cover-ul piesei "Go the Distance"

 

Marcel Roşca a participat pentru a doua oară la "X Factor" și a reușit să ajungă până în finală, după ce, cu un an în urmă, a făcut parte din grupul Bravissimo, avându-l drept antrenor tot pe Horia Brenciu.

Atunci, vocile lor perfect acordate i-au lăsat pe cei trei jurați fără cuvinte, o sală întreagă ridicându-se în picioare pentru a-i aclama. Noi o facem și de această dată, în fața unei interpretări sensibilie, fără urmă de ezitare.

Artistul și-a impresionat fanii cu un cover după piesa lui Micheal Bolton, "Go the Distance". Nu degeaba a făcut ravagii la X Factor cu vocea sa. "Bravo, băi, băiatule!", cum ar zice Ștefan Bănică.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

mai multe