Antena Căutare

Marcel Roșca, fost concurent X Factor, interpretare de "nota 20"! Michael Bolton i-ar strânge mâna cu emoție pentru cover-ul piesei "Go the Distance"

Marcel Roşca a participat pentru a doua oară la "X Factor" și a reușit să ajungă până în finală, după ce, cu un an în urmă, a făcut parte din grupul Bravissimo, avându-l drept antrenor tot pe Horia Brenciu.

Marcel Roşca a participat pentru a doua oară la "X Factor" și a reușit să ajungă până în finală, după ce, cu un an în urmă, a făcut parte din grupul Bravissimo, avându-l drept antrenor tot pe Horia Brenciu.

Atunci, vocile lor perfect acordate i-au lăsat pe cei trei jurați fără cuvinte, o sală întreagă ridicându-se în picioare pentru a-i aclama. Noi o facem și de această dată, în fața unei interpretări sensibilie, fără urmă de ezitare.

Artistul și-a impresionat fanii cu un cover după piesa lui Micheal Bolton, "Go the Distance". Nu degeaba a făcut ravagii la X Factor cu vocea sa. "Bravo, băi, băiatule!", cum ar zice Ștefan Bănică.

Melodia care a înnebunit România s-a auzit LIVE la Radio ZU! Arilena Ara, câştigătoarea X Factor Albania, a cântat o var...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x