Antena Căutare

Mirela Cumpănaș, concurentă la X Factor, şi-a întâlnit tatăl, pentru prima dată, pe Facebook: „Era singura sursă să văd dacă există acest om”. Și a reușit: „Adică ce vrei să spui, ca tu eşti fata mea?”

Cumpănaş Mirela Carla are 20 de ani şi este studentă la Conservator, secţia vioară. A venit la X Factor să afle mai multe despre ea, în calitate de artist, însă povestea pe care ne-a destăinuit-o nu este deloc una fericită.

Cumpănaş Mirela Carla are 20 de ani şi este studentă la Conservator, secţia vioară. A venit la X Factor să afle mai multe despre ea, în calitate de artist, însă povestea pe care ne-a destăinuit-o nu este deloc una fericită.

Dacă majoritatea copiilor cresc în familii complete, cu doi părinţi care le sunt mereu aproape, nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi în cazul său. Iar prima “întâlnire” cu tatăl a fost una extrem de ciudată şi neconvenţională: pe Facebook. La 18 ani.

„Când mama i-a spus că e însărcinată cu mine nu a crezut-o şi a plecat! Şi, acum doi ani, am zis „ia să văd, poate îl găsesc pe Facebook”. Era singura sursă să văd dacă există acest om. Am intrat, i-am scris numele şi am găsit vreo trei "Mihai". Unul era din Buneos Aires. Şi el era”, a povestit Mirela, emoţionată.

Astfel, tânăra şi-a încercat norocul. Nu a vrut să-i spună din prima cine este. Ia dat un indiciu: numele mamei sale. Însă, în prima fază, bărbatul a fost sceptic: „Adică, ce vrei să spui, că tu eşti fata mea?”.

Pentru ca lucrurile să fie clare și sigure, cei doi au făcut şi testul ADN. „Pentru mine a fost emoţionant, mai ales când l-am întâlnit. Am început să plâng. Am simţit aşa un gol. Dar este bine măcar că l-am văzut”.

Deşi a rememorat destul de relaxată întâlnirea cu tatăl său, pe chipul Mirelei s-a citit emoţia, dar şi bucuria că, în sfârşit, îi poate spune tată unui om pe care îl cunoaşte în realitate, nu doar din poveştile mamei.

După interpretarea din această seară, concurenta a primit trei de DA de la restul juraţilor şi merge mai departe! Cum va evolua Mirela Cumpănaș pe parcursul show-ului, rămâne de văzut.

Fiți pe fază, în fiecare vineri, de la ora 20:30, pe Antena 1! "X Factor" este mai mult decât voce!

Eliza a cântat, ne-a încântat, iar apoi s-a lăsat cu hohote de râs. "M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a... Vocile cu factorul X s-au întors! Viitoarele vedete ale muzicii românești se luptă pentru a-i cuceri pe jurați!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x