Antena Căutare

Moment epuizant! „Cuceritorul” a trecut puternic la atac. De la iUmor, la X Factor, pentru „superba divă” Delia: „Ultima oară când v-am văzut eraţi un iepure drăguţ”

A intrat în scenă pus pe fapte mari, cu o energie debordantă şi gata de atac. „Vin aici să fac ceva. Vreau să îi domin pe toţi patru”, dar mai ales pe Delia, pentru care are ceva aparte, din câte povesteşte chiar el.

A intrat în scenă pus pe fapte mari, cu o energie debordantă şi gata de atac. „Vin aici să fac ceva. Vreau să îi domin pe toţi patru”, dar mai ales pe Delia, pentru care are ceva aparte, din câte povesteşte chiar el.

Mihai Cuciureanu are 32 de ani şi a venit din Botoşani, special pentru Delia. „Doamne Doamne, ce picioare senzuale ai. Într-un serial aş lucra cu dânsa: Dragoste şi răzbunare”, a mărturisit emoţionat Cuceritorul nostru, dup cum se intitulează.

Şi se ţine de treabă! Pare-se că nu o scăpă din ochi. După iUmor, s-a pregătit, s-a aranjat şi parfumat, şi, cu ochelarii din dotare, a venit să o impresioneze şi la X Factor. Iar jurata noastră l-a identificat imediat, din amintiri: „Ultima oară când v-am văzut eraţi un iepure drăguţ”.

În această seară, Delia a fost centrul Universului său. I-a cântat ca nimeni altul, live, pe loc, poetic, frumos, elegant. Dar stai aşa că le-a venit rândul şi celorlati juraţi. Stefan Bănică, să te ţii bine!

Aşa interpretare... Ar fi putut fi un actor de nota zece. Filmul Liceenii l-a inspirat teribil. Ce talent, domnule! Şi are planuri mari: vrea să înfiinţeze o televiziune şi să-i angajeze pe juraţi!

Dar juraţii nu s-au lăsat „mituiţi”. Patru de NU şi un zâmbet larg!

“Te ştiu, te ştiu”. Oana Sârbu, emoţie pură pe scena X Factor! “Amândoi v-aţi păstrat la fel de tineri”. Şi să vezi ce t... A păşit cu emoţie în faţa juraţilor şi a umplut scena de bucurie. Ricardo Vietti, un "italiano vero"! Trupa Qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x