XFactor

JOI I 20:30 | Antena 1

Momente INCREDIBILE la audițiile X Factor. O concurentă DEZBRĂCATĂ l-a fugărit prin sală pe unul dintre jurați!

 

Unul dintre cele mai șocante momente oferite de audițiile X Factor a avut-o în prim plan pe sosia celebrei Britney Spears. Ajunsă în fața juraților cu o costumație de-a dreptul obscenă, concurenta a făcut unele gesturi de-a dreptul incredibile.

Întregul episod s-a consumat în timpul audiențelor de la X Factor UK, acolo unde printre jurați se numără și fostul Take That, Gary Barlow, iar printre aspiranți o anume Lorna Bliss, o copie puțin mai trecută a celebrei Britney Spears.

Între cei doi a avut loc un moment absolut savuros, blonda fugărindu-l la propriu pe Gary pentru al îmbrățișa. Doar că artistul și-a dat seama rapid de intențiile Lornei și a zbughit-o prin sală, evitând astfel o confruntare directă cu pasionala domnișoară acoperită doar de niște chiloți minusculi. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe