XFactor

JOI I 20:30 | Antena 1

Momente INCREDIBILE la audițiile X Factor. O concurentă DEZBRĂCATĂ l-a fugărit prin sală pe unul dintre jurați!

 

Unul dintre cele mai șocante momente oferite de audițiile X Factor a avut-o în prim plan pe sosia celebrei Britney Spears. Ajunsă în fața juraților cu o costumație de-a dreptul obscenă, concurenta a făcut unele gesturi de-a dreptul incredibile.

Întregul episod s-a consumat în timpul audiențelor de la X Factor UK, acolo unde printre jurați se numără și fostul Take That, Gary Barlow, iar printre aspiranți o anume Lorna Bliss, o copie puțin mai trecută a celebrei Britney Spears.

Între cei doi a avut loc un moment absolut savuros, blonda fugărindu-l la propriu pe Gary pentru al îmbrățișa. Doar că artistul și-a dat seama rapid de intențiile Lornei și a zbughit-o prin sală, evitând astfel o confruntare directă cu pasionala domnișoară acoperită doar de niște chiloți minusculi. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

mai multe