Antena Căutare

"Muzica mă face să tremur". Şi nu degeaba! Juriul şi publicul au fost în picioare. Ropote de aplauza pentru Cezar Dometi şi lacrimi de bucurie

Cezar Dometi are 26 de ani şi vine din Iaşi. "Mă ocup cu nimic. Nu prea mi-a plăcut şcoala, sincer să fiu. Nu cred că aş fi putut să lucrez nimic deoarece am fost, când eram mai mic, o fire mai rebelă aşa", mărturiseşte acesta.

Cezar Dometi are 26 de ani şi vine din Iaşi. "Mă ocup cu nimic. Nu prea mi-a plăcut şcoala, sincer să fiu. Nu cred că aş fi putut să lucrez nimic deoarece am fost, când eram mai mic, o fire mai rebelă aşa", mărturiseşte acesta.

Deşi în prezentare recunoaşte că a mai fost la "X Factor", în faţa juriului neagă cu vehemenţă. "Nu ai fost anul trecut la X Factor?", îl întreabă Delia. "Mie mi se pare că te ştiu". Tânăraul a găsit şi răspunsul protivit: "Am o față comună".

Dar, trecând peste acest moment, nu putem să nu observăm emoţiile cu care s-a prezentat pe scenă. "Muzica mă face să tremur", a recunoscut cu glasul sugrumat. Totuşi, se pare că acestea au fost constructive, pentru că ce a urmat ne-a impresionat.

A reuşit să îşi transpună extrem de bine trăirile prin melodia "Dancing on My Own", interpretată de Calum Scott. Iar juriul nu a putut decât să aprecieze momentul lui, in picioare. Ropote de aplauze!

"Ai toate şansele să câştigi concursul", a fost verdictul Deliei. Și au urmat patru de DA! Cezar Dometi merge mai departe!

"Ooo, ce apariţie!". Dar a fost prea mult pentru juraţii noștri. Oana i-a băgat în sperieţi! "Unele acute... "Nu suntem doar nişte golani îmbrăcaţi în haine largi". Ştefan Capraru a.k.a Oscar, rapper-ul pacifist care &q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x