Antena Căutare

Nadir, fostul concurent X Factor, vă pregătește o nouă surpriză muzicală! Artistul a stat de vorbă cu fanii, chiar din studio: "Cine ghicește cum se va numi piesa? Fac orice!"

Fenomenul X Factor nu este doar o emisiune de talente, ci chiar o rampă de lansare pentru cei cu potențial, iar Nadir Tamuz a simțit-o pe pielea lui. Fostul concurent de la X Factor, a reușit să cucerească România cu piesele sale, într-un timp destul de scurt.

Fenomenul X Factor nu este doar o emisiune de talente, ci chiar o rampă de lansare pentru cei cu potențial, iar Nadir Tamuz a simțit-o pe pielea lui. Fostul concurent a reușit să cucerească România cu piesele sale, într-un timp destul de scurt.

Și, cum nu stă niciodată degeba, artistul pregătește o piesă nouă, la care lucrează cu Randi. Entuziasmat și pus pe distracție, Nadir a intrat Live pe Facebook, unde a stat de vorbă cu fanii săi despre surpriza pe care le-o pregătește.

Ba, mai mult, acesta a făcut o înțelegere cu admiratorii săi: "Cine ghicește cum se va numi piesa? Fac orice!". Schimb pe schimb! Însă, din păcate, nimeni nu a reușit să destrame misterul. Iar artistul cu atât mai puțin. Și-a lăsat fanii, în continuare, în suspans.

Un singur lucru este cert: va fi un super-hit, așa cum ne-a obișnuit!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Delia e cea mai tare! Dovada că jurata X Factor a fost mai bună ca Rihanna la concertul de duminică... Delia, succes răsunător! Jurata X Factor a impresionat-o pe Rihanna. Urmează o colaborare între cele două dive?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x