Antena Căutare

Neluțu Trandafir a dat cea mai frumoasă lecție de viață, pe scena „X Factor”! A salvat viața unei fetițe, chiar dacă asta i-a schimbat soarta pentru totdeauna

Lecția Neluțu Trandafir i-a emoționat pe toți la „X Factor” și momentul a rămas ca fiind unul dintre cele mai speciale din istoria emisiunii!

Lecția Neluțu Trandafir i-a emoționat pe toți la „X Factor” și momentul a rămas ca fiind unul dintre cele mai speciale din istoria emisiunii!

Un accident teribil de maşină, în care a preferat să-i salveze viaţa unei fetiţe l-a aruncat în scaun cu rotile.

Asta nu l-a împiedicat să rămână muncitor, ambițios și optimist.

"24 de ani în picioare, 26 de ani în scaunul cu rotile. 30 decembrie, final de an, pe drum spre serviciu. În faţa maşinii pe care o conduceam a apărut o sanie, plină de copii. Unei fetiţe i-a scăpat fularul şi s-a întors să-l recupereze", e începutul unei poveşti în care ştii sigur că finalul e unul nefericit.

Am avut două variante, aceea de a ma proteja pe mine şi pe cei din maşina, dar fetiţa îşi pierdea viaţa, şi cea de a trage de volan şi a intra într-un stâlp. Am ales să salvez fata. Din acea zi, n-am mai mers niciodată", e declaraţia lui Neluţu Trandafir care ar emoţiona şi cel mai puternic om de pe planetă.

A urcat pe scena „X Factor” și a cântat o melodie înduioșătoare, ce i-a emoționat pe toți! Și Neluțu ne-a dat tuturor cea mai frumoasă lecție de viață!

Suranyi Botond de la „X Factor” a rămas un romantic incurabil! Și-a cerut iubita pe scenă și azi e la fel de fericit!... Succes pentru foştii concurenţi X Factor! Ilinca și Alex Florea, primele declarații după calificarea în finală: "Gr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x