Antena Căutare

Nicoleta Nucă a recunoscut: „În Moldova am devenit cunoscută după ce am avut succes în România”

Nicoleta Nucă. Un nume respectat în muzica românească. A devenit cunoscută după ce a apărut și la X Factor România, într-un sezon în care a luptat pentru cucerirea marelui trofeu cu șanse reale.

Prezența sa pe scena celebrului show de televiziune difuzat de Antena 1 a transformat-o peste noapte într-o vedetă. Cariera i-a explodat, iar piesele sale au început să fie difuzate la radio și pe posturile tv de profil.

De curând, Nicoleta a oferit un interviu revistei Stil&Elan în care vorbește despre viața de vedetă.

„Am devenit cunoscută în Republica Moldova după ce am apărut la X Factor România. Până atunci nu mă cunoștea prea multă lume deoarece nu am stat foarte multă vreme în țară. Am plecat în Italia și de-aici am ajuns în România. Îmi iubesc fanii din țara mea de adopție și din Moldova în egală măsură, așa că indiferent ce voi lansa în viitor, va fi pentru toți cei care îmi apreciază munca indiferent de țara din care provin”, a spus Nicoleta.

Foto. Delia a plecat, DIN NOU!!!, în vacanţă! Ţinutele juratei X Factor i-au surprins pe fani... Delia şi Carla's Dreams, succes pe bandă rulantă! Piesa cu care juraţii "X Factor" fac furori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x