Antena Căutare

Ola, ola e! Toni Amboaje, IT-istul din Spania care a venit să cânte cu jurații de la X Factor. Are deja un album lansat și premiat în Los Angeles, dar nu se oprește aici: "Eu aș plăti bilet la concertul tău"

Este consultant IT, vine din Spania, iar musica nu este un domeniu necunoscut pentru el. Toni Amboaje are deja un album lansat și premiat în Los Angeles. 

Este consultant IT, vine din Spania, iar musica nu este un domeniu necunoscut pentru el. Toni Amboaje are deja un album lansat și premiat în Los Angeles.

"Am decis să vin aici, la X Factor, pentru că este o piesă nouă. Poate Ștefan Bănică sau altcineva va vedea ceva în mine și va decide să facă o piesă cu mine", mărturisește tânărul artist.

Toni a ales să cânte o melodie a lui Bryan Adams, artistul care l-a inspirat încă de la vârsta de 12 ani. Prestația sa dinamică, i-a atras laudele și voturile juraților, în rândul cărora a câștigat deja și admiratori. Artistul le-a făcut cadou și câte un album de-al său.

Eu aș plăti bilet la concertul tău, ești un rockstar!”, a mărturisit Delia.

”Am look, fac sală, arăt bine. Am mai făcut acasă câteva abdomene, să fie ok". Paul Milea a venit să se lanseze la ... "Oamenii se sperie de aspectul meu fizic. Mă trimit la măturat". Au fost abandonați, dar acum se au unul pe al...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x