Antena Căutare

Olga Verbițchi are o surioară ca o păpușă! În plus, familia artistei așteaptă un bebeluș. Cum arată Ilinca

Olga Verbițchi, câștigătoarea X Factor România, are o familie foarte frumoasă. De curând, artista a aflat că va avea un frăţior!

Olga Verbițchi, câștigătoarea X Factor România, are o familie foarte frumoasă. De curând, artista a aflat că va avea un frăţior!

Ludmila Verbițchi le va dărui fetițelor sale un frățior, iar micuţul este aşteptat cu mare nerăbdare de toată familia. Olga Verbițchi mai are două surioare: Ilinca, de 4 ani și Victoria, de 12 ani, bolnavă.

Micuța Ilinca îi seamănă foarte bine Olguțăi, ba chiar se pare că are și talent muzical. Micuța pare desprinsă dintr-o poveste.

Olga a devenit câștigătoarea marelui premiu de la „X Factor”, la sfârșitul lunii decembrie a anului 2016. Pe lângă admirația unei întregi țări, Olguța a primit și 100.000 de euro.

Trebuie să asculți cel mai tare cover după „ANTIEXEMPLU” al lui Carla's Dreams! Xenia și pianul ei ne-au cucerit definit... Andrei Leonte și-a surprins fanii cu ultima piesă! "Partea Rea" este că vei deveni dependent de ea. Ai asculta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x