Antena Căutare

Olga Verbiţchi, câştigătoarea X Factor 2017, cântă despre iubire, dar spune că nu va avea niciodată un iubit

Olga Verbiţchi a primit cel mai frumos cadou de ziua ei. La cinci  luni de când a câştigat marele premiu X Factor, puştoaica a lansat şi prima piesă din cariera ei. Şi nu vrea să se oprească aici. Olga mărturiseşte că vrea să devină o artistă de talie internaţională.

Olga Verbiţchi a primit cel mai frumos cadou de ziua ei. La cinci luni de când a câştigat marele premiu X Factor, puştoaica a lansat şi prima piesă din cariera ei. Şi nu vrea să se oprească aici. Olga mărturiseşte că vrea să devină o artistă de talie internaţională.

După ce s-a lansat pe scena muzicală din România sub îndrumarea celui mai nou jurat, Carla's Dreams, basarabeanca mai bifează o reușită, dar tot pe plan profesional. Piesa se numește ”Prietena ta” și, ați ghicit, e despre dragostea adolescentină.

Și deși cântă despre iubire, prietenie, resemnare, Olga nu vrea un iubit! Niciodată! Se simte perfect fără a avea pe cineva anume aproape și-i iubește fanii și familia mai mult ca orice.

E drept, Olguța nu vrea un iubit, dar are și 16 ani. Să vedem ce ne va spune peste un an, doi sau trei.

Olga Verbițchi, câștigătoarea „X Factor”, lansează prima piesă din carieră, „Prietena ta”... Horia Brenciu, lecții de balet, alături de colegii săi de scenă: "Lacul lebedelor disperate"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x