Antena Căutare

Olga Verbiţchi, de la copila timidă care păşea pe scena X Factor, la tânăra frumoasă şi plină de atitutdine. Şedinţa foto pentru care fanii au adorat-o!

A venit la X Factor, a impresionat juriul și a primit șansa de a demonstra de ce este capabilă. Și nu a dezamăgit. Olguta a muncit din greu, a ținut cont de sfaturile mentorului său Carla's Dreams și a ieșit triumfătoare la finalul drumului în X Factor.  

A venit la X Factor, a impresionat juriul și a primit șansa de a demonstra de ce este capabilă. Și nu a dezamăgit. Olguta a muncit din greu, a ținut cont de sfaturile mentorului său Carla's Dreams și a ieșit triumfătoare la finalul drumului în X Factor.

Din copila timidă, fără încredere în forțele sale, Pitica s-a transformat într-o tânără puternică, conștientă de calitățile sale. Frumoasă și plină de atitudine, aceasta a pozat îmbrăcată într-o rochie elegantă, alături de mai multe fete.

Olga Verbițchi a vorbit, în direct, despre planuri, familie, dar și despre o posibilă colaborare cu mentorul său, Carla's Dreams: "Nu îmi ajunge toată viața să-i mulțumesc"

Tinerețea, dorința de reușită, dar și ambiția au adus-o mai aproape de visul ei: acela de a cântă. Acum, este urmărită de o mulțime de fani, impresionați de evoluția ei.

Cu cine cântă energicul Horia Brenciu, la „X Factor”? A doua zi de audiţii a venit cu surprize. Nici Delia nu a stat loc... Răzvan, dezvăluiri de la audițiile X Factor: ”Dădea semne de mici traume. Nu a fost pe placul juriului”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x