Antena Căutare

"Ooo, ce apariţie!". Dar a fost prea mult pentru juraţii noștri. Oana i-a băgat în sperieţi! "Unele acute mi-au tăiat cu răzătorul timpanul"

Oana Purdel are 48 de ani şi este din Piteşti. Are o afacere de familie şi, de curând, s-a înscris la Scaoala Populară de Arte din Piteşti. "Muzica nu are vârstă. Se poate trăi şi de la 40 de ani în sus. Eu sunt un exemplu elocvent", mărturiseşte concurenţa.

Galerie
lq2OvloyWPI

Oana Purdel are 48 de ani şi este din Piteşti. Are o afacere de familie şi, de curând, s-a înscris la Școala Populară de Arte din Piteşti. "Muzica nu are vârstă. Se poate trăi şi de la 40 de ani în sus. Eu sunt un exemplu elocvent", mărturiseşte concurenta.

"Am simţit anul acesta să mă înscriu. Dacă am un talent şi dacă este real nu trebuie să stea ascuns. M-am înscris la Şcoala Populară de Arte din Piteşti", povestește Oana.

A păşit cu atât de multă încredere pe scenă, dar şi cu eleganţă, încât a reușit să o impresioneze pe Delia: "Ooo, ce apariţie!". Iar momentul său a fost de-a dreptul exploziv, purtat de notele muzicale pe cele mai înalte culmi ale muzicii. Un moment de operă, preluat din filmul "Al cincilea element", cu Bruce Willis.

"Interpreta din "Al cincilea element" a acestei arii a sfârşit tragic", a fost remarca lui Carla's Dreams, la finalul momentului. Iar Ştefan a fost categoric: "Unele acute mi-au tăiat aşa, cu razătorul, timpanul". "Este o melodie oribil de grea", a mărturisit Horia Brenciu.

Chiar şi pentru "Al cincilea element", juraţii nu au putut să o trimită mai departe. Cu doi de DA şi doi de NU, visul ei se încheie aici.

ATUNCI VS. ACUM! De la puştoaica din N&D, la femeia puternică de astăzi! Cum a ajuns Delia să dea tonul în muzica ro... "Muzica mă face să tremur". Şi nu degeaba! Juriul şi publicul au fost în picioare. Ropote de aplauza pentru Ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x