Antena Căutare

Pregătirile sunt în toi pentru noul sezon "X Factor". Ștefan Bănică, imagini din spatele camerelor de filmat

Treburile merg strună la X Factor, iar noul sezon se pregăteşte să îşi facă apariţia pe micile ecran. Ştefan Bănica munceşte de zor alături de colegii săi şi împărtăşeşte cu fanii momente inedite din timpul filmărilor.

Treburile merg strună la X Factor, iar noul sezon se pregăteşte să îşi facă apariţia pe micile ecran. Ştefan Bănica munceşte de zor alături de colegii săi şi împărtăşeşte cu fanii momentele inedite din timpul filmărilor.

De curând, artistul a postat mai multe fotografii pe Facebook, din spatele camerelor de filmat. Ba cu Delia, ba fără, ba cu operatorii care au grijă să surprindă cele mai bune cadre. Se munceşte cu drag şi spor!

Cele mai bune voci aşteaptă să se prezinte în faţa dumneavoastră, din septembrie. Va fi show exploziv, iar scena va fi invadată de oameni extrem de talentaţi, care vor demonstra că au mai mult decât voce.

"Legendele sunt născute în luna AUGUST"! Horia Brenciu şi Chef Florin Dumitrescu, fotografie de zile mari. Cum... Galerie foto! Delia face ce face şi îşi pune fanii pe jar! Jurata de la "X Factor" arată din ce în ce mai bine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x