Antena Căutare

Prezență emoționantă pe scena ”X Factor”! Ștefan Bănică jr, uimit de reprezentația a doi copii abandonați

Doi tineri reușesc să îl impresioneze pe Ștefan Bănică jr cu povestea lor de viață, vineri seara, de la ora 21.15, la Antena 1, într-o nouă ediție ”X Factor”.

Doi tineri reușesc să îl impresioneze pe Ștefan Bănică jr cu povestea lor de viață, vineri seara, de la ora 21.15, la Antena 1, într-o nouă ediție ”X Factor”.

Jean și Andrada, doi tineri crescuți în centre de plasament, au învățat să se ajute unul pe celălalt și să se sprijine pentru a-și împlini visurile.

Chiar dacă au luptat până acum pentru tot ceea ce au, cei doi tineri se plâng că prejudecățile celor din jur încă îi împiedică să își trăiască viața așa cum și-ar dori. Mi-e foarte greu să mă angajez pentru că oamenii se sperie de aspectul meu fizic. Mă trimit în spate, la măturat, la cărat de cutii. Vreau să mă vadă lumea așa cum sunt: că am o boală de piele, că am un defect, dar să mă înțeleagă că sunt un om care luptă, nu se dă bătut”, a mărturisit Jean.

Juratul Ștefan Bănică jr a fost extrem de impresionat de povestea sa, dar și de reprezentanția grupului format din Jean și Andrada. ”Când un copil abandonat vine să îți cânte despre mama și să nu aibă pic de reproș și de gânduri negative, dramatismul e și mai mare”, a spus Bănică jr.

Ce părere au avut și Delia, Carla’s Dreams şi Horia Brenciu despre prestația celor doi tineri, telespectatorii vor afla vineri seara, de la ora 21.15, la Antena 1, într-o nouă ediție ”X Factor”.

Miruna Popescu, viaţa de după X Factor: "Pe plan profesional nu am mai colaborat cu Oscar"... Ștefan Bănică și-a dezvăluit planurile de viitor: ”În următorii 50 de ani am de gând să mă simt bine” ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x