Antena Căutare

PUFOSUL şi a lui pălincă au venit la X Factor din inima Ardealului! Adrian Sălăgean uimeşte cu o interpretare aparte a piesei "That's Amore"

Venit tocmai de la Bistrița-Năsăud, Adrian Sălăgean, în vârstă de 29 de ani, vinde termopane de luni până vineri, însă în weekend se transformă în... staroste. 

Venit tocmai de la Bistrița-Năsăud, Adrian Sălăgean, în vârstă de 29 de ani, vinde termopane de luni până vineri, însă în weekend se transformă în... staroste.

”De trei ani m-am reapucat de muzică, am început ca staroste la nunți, adică un fel de entertainer sau MC, cum s-ar spune în engleză. Sunt omul pe care se bazează mirii în ziua nunții, așa că am mulți susținători. Numele de scenă este Pufosul, nu știu de unde vine, pentru că eu nu am o problemă cu greutatea, ci cu înălțimea... Dacă aveam peste doi metri, eram foarte bine”, spune Sălăgean râzând.

Acesta a venit la ”X Factor” în costumul tradițional pe care îl poartă la nunți și, ca să păstreze o atmosferă familiară, a adus cu el și o sticlă cu ”un suc natural de pere”, din care i-a servit pe Răzvan și Dani, dar și pe cei patru jurați.

Pentru această seară a ales "That's Amore" de la Dean Martin, spre surprinderea tuturor. "Ai un timbru special, mi-a plăcut", îi spune Carla's Dreams.

Ce moment! Gabriela Nastas şi o interpretare emoţionantă a piesei "Te iubeam". Delia: "Eşti o femeie pute... O nouă Etta James, la X Factor! Vocea Anei Tache a răsunat şi nu prea: "Nu am văzut forţa pe care trebuie să o dega...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x