Antena Căutare

Râzi cu lacrimi! "Ce are ea", în varianta lăutărească. Ia și învață Delia, te prinde: "Poate n-am oferit ce iiiiare eaaa!"

O concurentă i-a dat lumea peste cap Deliei, din punct de vedere muzical. Aşa, s-a ajuns la varianta lăutăreasco-manea a piesei "Ce are ea".

O concurentă i-a dat lumea peste cap Deliei, din punct de vedere muzical. Aşa, s-a ajuns la varianta lăutăreasco-manea a piesei "Ce are ea".

A ştiut ea ceva. Imediat a dat drumul la YouTube şi, ce să vezi? Un adevărat remix! Unde mai pui că s-a şi pus pe cântat, alături de domnii din clip.

”N-am copilărit între lăutari, deși... am făcut liceul la <Dinu Lipatti>, unde erau foarte mulți. Stilistica asta nu este pentru oricine... pune-l pe Brenciu să cânte așa ceva... S-ar putea ca Ștefan să poată, dacă vrea. Carla, nu! Nu se aruncă la așa ceva pentru că nu se murdărește pe mânuțe”, a glumit Delia.

Concurentul de la ”X Factor” care a intrat sub pielea lui Carla’s Dreams: ”Tu ai o voce scumpă!”... A smuls lacrimi și a cucerit publicul, aseară, la X Factor! Anton Joseph, dovada că talentul și ambiția nasc adevărate c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x