Antena Căutare

Sezonul 2, episodul 1. X Factor minut cu minut!

A fost un prim episod senzational din sezonul 2. Dupa ce sintem convinsi ca n-ati simtit la televizor cum au trecut cele peste 2 ore de emisie, va invitam aici sa savurati momentele showului si povestile concurentilor!

X Factor a inceput. Prezentarea juratilor...

Primul concurent din al doilea sezon X Factor! Alexandru Tudor, din Ciolpani. Seamana cu George Mihaita, tanar, in BD. Liniste....Prima nu i-a iesit. A cerut voie sa "atace" a doua piesa pregatita. Transformare totalaaaa!!! "Fratioare, eu zic ca ai Factorul X in tine!", spune Dan Bittman. Primeste trei de "Da!". Povestea lui, AICI!

In scena intra...Razvan si Dani, prezentatorii showului.

Urmeaza Cristi Giambasu. E gata de specacol! Iubeste literatura, scrie romane de dragoste. Si e supeeeerrr dansator! Dar juriul are o alta "parere". "Ai facut saritura in inaltime la groapa cu nisip", zice Cheloo. Sugestiv...Stati, stati ca nu l-ati pierdut. Cristi, dansatorul, poate fi gasit AICI!

Veronica sufera. Sufera tare, precum Rihanna. Cheloo nu crede in ea. Delia, insa, da. E 1-1. Ce face Dan Bittman? Ii acorda un DA! Veronica merge mai departe. Cu tot cu povestea ei.

Intra Alin. Rusu Alin. Maseur. Delia rade. Zice ca e foarte tensionata. Numai ca Alin e din Cluj...Gata cu prezentarile, la treaba! In sala nimeni nu mai respira. Barbatul cu voce de soprana care-ti taie respiratia!!! Trei de DA! Cu Alin ne vedem in continuare. Intre timp, ii citim povestea!

Dan Bittman "fierbe". Vrea sa ajunga mai repede la Iasi. Va mai aduceti aminte de...bunicutele simpatice de la Eurovision? Dar de cele de la Euro 2012? Ei, bine, le avem si noi! Doamnelor, domnisoarelor si domnilorrrr, grupul vocal Speranta!!!! N-au nevoie de buletin. Varsta de acolo nu e reala. Sunt tinereeee! Diri diri diri daaa!!! Primesc trei de DAAAA, merg mai departe! Ce fac ele pana atunci? Aflati AICI!

Am avut maseur, am avut "vampiras", au venit si bunicutele, ne trebuie un manechin. Alooo, un manechinnnn, unde e un manechin...Aa, uite-l aici, il cheama Sorin Bumbaru. E dragutellll, se baga la Elton John, dar e departe de original. Delia nu-l iarta. "De ce-ai cantat pe trei tonalitati diferite?" "Esti bun de prezentat lenjerie intima!". Logic, ati recunoscut remarca lui Cheloo. Trei de...NU! Nuuu, Delia vrea sa-l ajute! Dar degeaba. Doi de NU si un DA! La revedere!!!

Si apare Ioan Man. E stapan pe el. Nevazator din nastere. Dar nu "cerseste" nimic. Inoata, se da cu rolele, face ciclism. Taie ardeii grasi la fel de bine ca un bucatar profesionist. Muzica pentru el inseamna TOT. Canta Josh Groban. La "You Raise me up" ori iti rupi gatul, ori canti Dumnezeieste. Ioan, nevezatorul, e un tip care "vede" muzica!!! Bittman plange. La fel si Dani, in culise! Daaaa, tipul acela glumet de dimineata. Va spune ceva asta? Juriul e in picioare, cu tonul dat de Cheloo. Fara cuvinte. Razvan inghite in sec. Delia abia se stapaneste. Deviza lui este "Daca vrei, poti!" Dani se chinuie sa-si aduca aminte cand a plans ultima oara. Cheloo: "Canti foarte bine!" Un Da, al doilea, al treilea! Dan nu poate vorbi (cu cateva zile inainte isi pierduse mama). "Chiar nu pot sa vorbesc!" Plange. Lacrimile il ineaca! Povestea lui, emotionanta, AICI!

Apar niste rapperi. Ma rog, care doresc sa devina rapperi. Versuri proprii, cu dai, n-ai, ai, dai sau cam asa ceva. Cum sa faci asta in fata lui Cheloo? Sinucidere curata!

Daca n-a mers cu baietii, vine o fata! Anastasia Sandu vrea sa-l impresioneze, culmea, tot pe Cheloo. Hai sa vedem daca poate! Ataca un Nicki Minaj. Si asta e grea. Delia e in picioare, Cheloo da, aprobativ, din cap. Asta e de bine!!! Fata chiar canta. "Trist, dara adevarat!", zice Cheloo. "Cel mai bun rap de pana acum!". De la mijloc spre stanga. Da, da, da! Duios, Anastasia trecea! Cu tot cu story-ul ei.

Si vine Adnana Loredana! Tu ne porti inspre Nirvana. Tina Turner. Ce melodie!!! Parca vrea sa muste din cineva. Tineti minte tigrii de pe "National Geographic?" Delia se ascunde in spatele Cheloo-ului. Noroc ca e mare-n piept. Cheloo. In backstage, alaturi de Razvan si Dani, prietenul e siderat. "Doamne, ce am tinut la casa mea?" Oamenii vor sa o ajute, sa-i spuna ce e bine, ce e rau. Dar ea o tine pe-a ei. Crede ca le are cu cantatul. "Hai sa votam!" "NU aveti factorul X". Trei de NU! Drum bun spre casa, la Macin.

Apare Flavia. Wowwww, ce dulceata! Flavia Hosda! 18 ani! Bittman arunca o privire, are o intrebare geniala. "Cine te pazeste?" In Romania, jumatate dintre fete vor sa fie manechine, cealalat jumatate, asistente TV. Flavia vrea Arhitectura si sa fie cantareata. Trei de DA!!!. Vrei sa aflati ce face ea la Sighetul Marmatiei?

Are 19 ani. Face "Tonizza". Canta pop. Pop coreean!!! Ceeee??? Cine? Andreea Hantar! Are si o trupa de fete...Cheloo intelege ceva! Stie coreeana? Nu stie? Noteaza pe hartie..."Ce am inteles din piesa asta?", zice Cheloo. "Tzitze, Hagi, maieu". Cam asta se intelege...Coreeana nu prinde. Trei de NU! Si un mic dans, in culise.

Apare Radu Deac. Are o poveste tare. A fost inchis in Sao Paulo. Un an si spate luni! Canta pentru toti prietenii lui din Brazilia. Cool, nu? Bob Marley. Nu, nu e ceea ce cauta X Factor! Pentru faptul ca are o atitudine pozitiva, da. Pentru muzica. NU! Sau da, Cheloo il iubeste pentru "trecutul infractional glorios".Nu, Dan Bittman, nu Delia! Ce a facut el in Brazilia?

Apare fata! Delia fluiera! Daaa, Delia. Apare Salagean Natalia! Liniste, liniste am zis! E agent de politie! Stie sa puna barbatii jos! Cheloo tre' sa accepte sa fie cobai. Doamna vrea sa arate ca si-a insusit cursurile de autoaparare! Sa trecem si la muzica. Bonnie Tyler! Trece sau nu trece? Politia e cu noi? Cheloo da primul verdictul. Da!!! Primul! Apoi, al doilea! Si merge mai departe. In al doilea sezon de X Factor, primul episod!

Gata pentru primul episod! Ne revedem duminica viitoare, la aceeasi ora!

VEZI INREGISTRAREA PRIMULUI EPISOD (integral)

X Factor va multumeste! Noapte buna!

Concurenta care il provoaca pe Cheloo sa ii dea un croseu de dreapta: Nati politista!... Coregrafie coreeana in culise. Sud-coreeana!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x