Antena Căutare

Și ce moment, și ce final de seară... Doamna Vasilica Chițoi, de 75 de ani, i-a cucerit pe toți: „Sunteți fenomenală. Vă mulțumim pentru tot!!”

După mezina serii, urmează doamna serii. Vasilica Chițoi și-a găsit curajul necesar pentru a merge în fața juraților. E o femeie foarte bine informată și îi adoră pe jurații showului. Își dorește să cânte o romanță alături de mama Deliei și consideră că Horia se menține foarte bine

După mezina serii, urmează doamna serii. Vasilica Chițoi și-a găsit curajul necesar pentru a merge în fața juraților. E o femeie foarte bine informată și îi adoră pe jurații showului. Își dorește să cânte o romanță alături de mama Deliei și consideră că Horia se menține foarte bine.

Are o mică scăpare atunci când vine vorba de fostele relații ale lui Dani, despre care nu știa că a fost împreună cu Mihaela Rădulescu, semn că este o femeie discretă. Pe scenă are parte de multe surprize. Brenciu îi sărută mâna, iar Delia se înclină în fața dumneai.

Apoi începe să cânte. De două ori. Absolut încântător. Spectatorii, juriul și oamenii din culise se ridică în picioare în vreme ce Delia plânge.

„Sunteți un exemplu pentru noi, doamna Vasilica. Vă mulțumim că ați venit”, spune Carla's, în timp ce Horia îi spune: „Aveți 18 milioane de DA, doamna Vasilica”

Francesca, o copilă recomandată de... familie. Sensibilitate și talent cu carul într-o micuță de 14 ani, care i-a lăsat ... Carla’s Dreams: „M-ați emoționat foarte tare, vă mulțumesc pentru aceste câteva minute”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x