Antena Căutare

Și-a împlinit visul de o viață! Anton Banaghan, susținut de mama sa în Bootcamp, la ”X Factor”

Sosirea în România și participarea la ”X Factor” a adus o mulțime de schimbări în viața concurentului Anton Joseph Banaghan. Pe lângă șansa de a ajunge în Bootcamp, cu această ocazie și cu ajutorul echipei ”X Factor”, acesta a avut-o alături și pe mama sa, care l-a susținut și l-a aplaudat.

Sosirea în România și participarea la ”X Factor” a adus o mulțime de schimbări în viața concurentului Anton Joseph Banaghan. Pe lângă șansa de a ajunge în Bootcamp, cu această ocazie și cu ajutorul echipei ”X Factor”, acesta a avut-o alături și pe mama sa, care l-a susținut și l-a aplaudat.

Anton, tânărul de 23 de ani de origine română, și-a petrecut copilăria în diferite centre de plasament după ce a fost abandonat mai întâi de mama sa biologică, apoi și de către părinții adoptivi. Anton s-a născut la Suceva, în urmă cu 23 de ani, iar primii ani i-a petrecut într-un orfelinat din Iași, după ce mama sa l-a abandonat în spital.

O a doua șansă i s-a oferit abia la vârsta de trei ani, când au fost gata procedurile de adopție internațională, iar Anton a început o nouă viață în Irlanda, alături de părinții săi adoptivi. De la vârsta de 12 ani însă, familia nu l-a mai putut ține, iar Anton a crescut în centre de plasament.

Din Gran Cannaria, unde locuiește acum, Anton a venit în România pentru a se înscrie la ”X Factor”, dar și pentru a încerca să o găsească pe mama sa naturală. Aceasta s-a numărat chiar printre românii care i-au urmărit cu sufletul la gură povestea și reprezentația din audiții, așa că l-a contactat și i-a spus că și-ar dori să vină și să îl vadă în cântând.

După ce Anton a fost trecut în etapa următoare, a Bootcamp-ului, echipa ”X Factor” a încercat să facă această întâmplare posibilă, iar după 23 de ani, cei doi s-au întâlnit. În mod surprinzător, mama sa, o fostă concurentă la ”Chefi la cuțite”, din sezonul 2, a fost și ea, la rândul ei crescută în centre de plasament.

De acolo, aceasta a picat în plasa traficanților de carne vie și a ajuns în Kosovo. Abia după mai mulți ani, acolo l-a cunoscut pe actualul său soț, iar împreună s-au întors în România și și-au întemeiat o familie.

Cum a decurs întâlnirea dintre cei doi și ce cuvinte și-au spus mama și fiul după 23 de ani, telespectatorii vor afla în această seara, de la ora 21.15, la Antena 1, în prima ediție a Bootcamp-ului ”X Factor” din acest sezon.

Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică jr și Carla’s Dreams vor alege componența perechilor care vor intra apoi la Dueluri, pe 8 decembrie, de la ora 21.15. Astfel, doar jumătate dintre aceștia vor trece în etapa următoare, cea a Galelor Live.

Lor li se adaugă și un concurent surpriză pe care telespectatorii l-au votat pe parcursul edițiilor. ”Finalistul publicului” va fi aflat abia în etapa galelor Live, iar dacă acesta este unul dintre cei 8 finaliști, se califică în etapa Galelor următorul clasat.

Juraţii de la X Factor, moment genial la audiţii: "Haide, vino la hidrant, să fie interesant"! Ştefan: "E... Grupa de fete a Deliei intră în Bootcamp. Scopul juratei X Factor: Să câștig sezonul 7". Cine face parte din echipa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x