Antena Căutare

Sosia lui Dani Oțil, pe scena X Factor! Seamănă sau nu cu simpaticul prezentator? Jurații au dat verdictul

Eduard Dănuț Pintilei a păşit cu emoţii pe scena X Factor şi i-a lăsat pe toţi masca. Ştefan Bănica a fost cel care a remarcat asemănarea cu simpaticul prezentator, Dani Otil. 

Eduard Dănuț Pintilei a păşit cu emoţii pe scena X Factor şi i-a lăsat pe toţi mască. Ştefan Bănica a fost cel care a remarcat asemănarea cu simpaticul prezentator, Dani Otil.

"Fiţi atenţi, stimaţi colegi. Cu cine seamănă Duțu? Nu seamănă cu Dani un pic? Uite-l mă, uite-l mă! Seamănă cu Dani!", a fost reactioa lui Ştefan Bănica, imediat după momentul concurentului nostru.

A cântat „Pierdut buletin” și a fost la înălțime, iar jurații au fost de acord că are calități suficiente pentru a merge mai departe. Unde mai pui că este şi copia fidelă a prezentatorului nostru celebru. Are toate şansele ca celebritatea să se ia.

Carla's Dreams, întâlnire surpriză la "X Factor"! Concurentă: "Ştiu unde locuieşte, l-am văzut"... LA MULŢI ANI, Ştefan Bănică Jr! Juratul "X Factor" împlineşte 49 de ani: "Tinerețea este prezentă atât ti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x