Antena Căutare

"Still loving you", piesa legendarei trupe "Scorpions", a răsunat pe scena de la X Factor! Alesia Bumb, față în față cu juriul exigent. "Mi-ai dat senzația de concert Live"

Alesia Dragoş Bumb are 17 ani şi vine din Baia Mare. "În afară de muzică, îmi place să desenez tatuaje tradiţionale. Am un tatuaj, "floarea vieţii". A fost un eveniment  personal... ", mărturiseşte ea.

Alesia Dragoş Bumb are 17 ani şi vine din Baia Mare. "În afară de muzică, îmi place să desenez tatuaje tradiţionale. Am un tatuaj, "floarea vieţii". A fost un eveniment personal... ", mărturiseşte ea.

"Vreau să mă simt bine şi să îmi fac prieteni noi. Şi să cânt cât mai mult", povesteşte fata, gata să aducă un strop de emoţie pe scenă.

Cu multă dăruire, Alesia a interpretat piesa "Still loving you", a legendarei trupe rock "Scorpions". Însă, din păcate, Ştefan Bănica a simţit că momentul său trebuie întrerupt şi a asta a şi făcut. "Te-am oprit pentru că niciuna din notele acute nu a fost unde trebuie. Tot timpul ai fost pe lângă ton".

"Îmi place timbrul tău vocal, îmi place alegerea ta muzicală. Nu mi s-a părut că ai falsat. Mi s-a părut că urechea ta a vrut să fii un pic la limită. Şi dacă e aşa cum spun eu, este foarte bine. Mie mi-ai plăcut foarte mult. Bravo!", a fost reacţia Deliei, total opusă celei dinainte.

Deşi părea că totul se va termina prost, Alexia a vut parte de o surpriză. A primit trei de DA şi un singur NU, din partea lui Ştefan Bănica.

De la "Comandante Che Guevara", la muzică lăutărească! La 64 de ani, "Sile Chitaristul" i-a fermecat... "Ce vă pun ăştia în mâncare?" Maria Minodora, lecţie de talent şi curaj! A treia interpretare din viaţa ei, di...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x