Antena Căutare

Tatăl juratului Ștefan Bănică, subiect de cântec pe scena X Factor

Emoție multă și aplauze puternice a adus în sala Palatului Copiilor unde se desfășoară audițiile X Factor un concurent venit din Craiova.

Emoție multă și aplauze puternice a adus în sala Palatului Copiilor unde se desfășoară audițiile X Factor un concurent venit din Craiova.

La 19 ani, acesta a vrut să arate tuturor prin melodia pe care a interpretat-o, cu versuri compuse de el, pe ritmuri de folclor reinterpretat, că o parte din generația tânără nu a uitat de numele grele românești care au marcat domenii precum cinematografia, literatura, pictura sau sportul.

Prin urmare, tânărul a reușit să-l emoționeze pe Ștefan Bănică tocmai pentru că în versurile sale îl amintea și pe tatăl acestuia și contribuția sa la lumea artistică românească. Iar juratul de la X Factor a ținut să puncteze că apreciază mult faptul că există încă puști care au auzit de Anda Călugăreanu, Ștefan Bănică sau Nicu Constantin și că se bucură că aceștia reprezintă în continuare o sursă de inspirație.

Dacă jurații i-au acordat și votul pentru a merge în etapa următoare a show-ului, telespectatorii vor descoperi în noul sezon X Factor de la Antena 1.

Hamude a decis: muzica e viaţa lui! Concurentul de la „Tempation Island – Insula iubirii”, pe scena X Factor... Delia, apariție incendiară la plajă! Vedeta și-a etalat corpul extrem de sexy, spre marea bucurie a fanilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x