Antena Căutare

Totul este posibil pe scena X factor. Lilian Dobândă se visează în următoarele faze ale show-ului, dar Ștefan are ultimul cuvânt!

Venit din Chișinău, via Londra, unde s-a angajat la un restaurant de 8 luni, Lilian Dobândă i-a vrăjit pe cei patru jurați cu o melodie compusă de el, o alegere care i-a adus aprecierea lui Ștefan Bănică. Lilian, care cântă de mai mulți ani, speră că, la un moment dat, va putea deveni un artist în toată puterea cuvântului, iar trecerea sa în etapa următoare i-ar putea oferi această ocazie.

Tânărul încearcă să-și depășească emoțiile și de multe ori a reușit, însă pentru a primi votul de încredere al lui Ștefan e nevoie de personalitate și curaj. Piesa nu i-a ridicat mari probleme, iar răspunsul poate fi oricare, chiar dacă părerile celorlalți jurați sunt înpărțiți.

Se ascute lupta pentru locurile care duc în Galele Live. Haralambie Lefter, o lecție de cum să te prezinți în Bootcamp!... Din centrul de plasament pe marea scenă X Factor! „Atunci când emoțiile nu sunt constructive, îți dau un soi de încrânce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x