Antena Căutare

“Tu eşti doar o cărămidă şi eu sunt barosul”. Miruna Pânzaru şi Olga Verbițchi, concurență la cuţite. “Ce s-a întâmplat astăzi mi-a schimbat predicţia”

Ultimele dueliste din grupa lui Carla’s Dreams, Olga Verbițchi şi Miruna Pânzaru, vin cu emoţie şi încredere în forţele lor în faţa juraţilor şi a publicului.

Ultimele dueliste din grupa lui Carla’s Dreams, Olga Verbițchi şi Miruna Pânzaru, vin cu emoţie şi încredere în forţele lor în faţa juraţilor şi a publicului.

În timp ce Miruna este foarte pozitivă şi stăpână pe sine, Olga se teme că momentul ei ar putea să se termine prost. Nu are încredere în ea şi nu este conştientă de vocea pe care o posedă.

Tu eşti doar o cărămidă şi tu eşti barosul”, cam acesta ar fi mesjaul pe care Miruna l-a transmis în această seară. A ales piesa Rihannei, “Sledgehammer”.

Olga a optat pentru o piesă ceva mai specială, din punct de vedere vocal: Chandelier, de la Sia. Şi a cântat-o cu atât de multă sensibilitate, încât Horia Brenciu a aplaudat-o în picioare.

Ştefan Bănica: “Este prima dată când aud această piesă într-o interpretare personală”.

Horia Brenciu: "Ceea ce trece, fără îndoială, este emoţia. Miruna te-am preferat din prima, însă nu am văzut zâmbetul în timp ce Olga interpreta. Olga îţi cântă melodia. Cred că ce s-a întâmplat astăzi mi-a schimbat mie predicţia, dar a uşurat alegerea lui Carla”.

Carla’s Dreams a decis! Ele sunt cele două concurente care merg mai departe, în Galele Live... Moment crucial pentru Ştefan Bănică! Juratul şi-a ales cele două grupuri cu care merge mai departe, în Galele Live. “A f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x