XFactor

ÎN CURÂND | Antena 1

Tudor Turcu va avea, la Eurovision, un backing-vocal de exceptie - artista de talie internationala, Seeya, si Michael One

 

Pentru semifinala nationala a concursului Eurovision, Tudor Turcu s-a inarmat cu o adevarata echipa. 

Talentatul artist va avea, pentru show-ul de duminica, un backing-vocal inedit: artista ce a cucerit piata muzicala internationala, Seeya, si Michael One, tanarul fost concurent X Factor, compozitor si cantaret   TommoProduction. Aceeasi echipa de productie i-a asigurat, lui Tudor, piesa "Limitless", cu care spera sa castige, mai ales ca este singura melodie rock din cadrul concursului.

 

Totodata, planurile rockerului este de a duce piesele, pe care le interpreteaza, peste hotare. Se pare ca acesta a gasit cheia succesului, alaturi de TommoProduction, tinand cont de faptul ca echipa de productie a scos doar proiecte muzicale pentru Rusia, Georgia, Azerbaijan, Egipt si tot ce inseamna Emiratele Arabe. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

mai multe