XFactor

JOI I 20:30 | Antena 1

Tudor Turcu va avea, la Eurovision, un backing-vocal de exceptie - artista de talie internationala, Seeya, si Michael One

 

Pentru semifinala nationala a concursului Eurovision, Tudor Turcu s-a inarmat cu o adevarata echipa. 

Talentatul artist va avea, pentru show-ul de duminica, un backing-vocal inedit: artista ce a cucerit piata muzicala internationala, Seeya, si Michael One, tanarul fost concurent X Factor, compozitor si cantaret   TommoProduction. Aceeasi echipa de productie i-a asigurat, lui Tudor, piesa "Limitless", cu care spera sa castige, mai ales ca este singura melodie rock din cadrul concursului.

 

Totodata, planurile rockerului este de a duce piesele, pe care le interpreteaza, peste hotare. Se pare ca acesta a gasit cheia succesului, alaturi de TommoProduction, tinand cont de faptul ca echipa de productie a scos doar proiecte muzicale pentru Rusia, Georgia, Azerbaijan, Egipt si tot ce inseamna Emiratele Arabe. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

Spynews.ro

Mai mult 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe