Antena Căutare

Un clip la care tot vei da „Repeat”! Cum e în culisele unui concert de-al Deliei: de la fetițe care vor poze cu artista, la momente amuzante și neprevăzute: „Mi-a căzut sutienul pe scenă!”

Deși este cunoscută pentru ținutele sale extravagante, atitudinea degajată și ați crede că nimic din ceea ce face nu vă mai poate uimi, iată că Delia e surprinzătoare în orice moment! Dovadă stă un clip din culisele unui spectacol de-al juratei „X Factor”. 

Deși este cunoscută pentru ținutele sale extravagante, atitudinea degajată și ați crede că nimic din ceea ce face nu vă mai poate uimi, iată că Delia e surprinzătoare în orice moment! Dovadă stă un clip din culisele unui spectacol de-al juratei „X Factor”.

Ceea ce se întâmplă în spatele scenei e un show în miniatură, condimentat cu multe momente picante, întâmplări hazlii și incidente. Ca de fiecare dată, artista are alături de ea o echipă de nota 10, care se asigură că totul va ieși ca la carte. Și din peisaj nu putea lipsi Oana, sora mai mică a Deliei, alături de care urcă de fiecare dată pe scenă. Mezinei i s-a întâmplat de curând un incident pe cât de hazliu, pe atât de stânjenitor: i-a căzut sutienul. Sau, cel puțin, pe un ton amuzant, asta susține ea.

În rest, Delia e în culise la fel de prietenoasă, se pozează cu fanii, nu are aere de superioritate și se distrează chiar și în afara scenei. Sau, mai ales, acolo!

Delia, show de zile mari într-un club de fițe! Pe scenă, alături de jurata „X Factor”, a urcat și Macanache!... PRESELECȚII X FACTOR 2017. Pe 2 şi 3 MAI, vino să-ți încerci norocul, la CLUJ NAPOCA! Tu poți fi următorul X FACTOR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x