Antena Căutare

Vă amintiți de Alexandru Mațaev, „idolul femeilor”? Delia: „Am simțit potențialul de la primul impact vizual, a vibrat sala!”

Alex Mațaev a venit  din oraşul Bălţi, de peste Prut. În vârstă de 22 de ani, artistul a impresionat audienţă cu piesă “I don't wanna miss a thing” a legendarei trupe Aerosmith, aceeaşi cu care anul trecut a câştigat 50.000 de euro şi un contract cu o casă de discuri din Bucureşti.

Alex Mațaev a venit din oraşul Bălţi, de peste Prut. În vârstă de 22 de ani, artistul a impresionat audienţă cu piesă “I don't wanna miss a thing” a legendarei trupe Aerosmith, aceeaşi cu care anul trecut a câştigat 50.000 de euro şi un contract cu o casă de discuri din Bucureşti.

Cu plete și aer boem, artistul a recunoscut că nu se exprimă bine în limba română, dar are alte multe calități. : „Mă inspiră drumul, mă inspiră marea!”, a recunoscut el.

Trebuie să recunoaștem că are o voce extraordinară. „Am simțit potențialul de la primul impact vizual, a vibrat sala!”, a spus Delia.

Vă este dor de el?

Voia să fie fermier, dar jurații „X Factor” nu îl văd cu furca în mână, ci cu microfonul pe scenă! Dragoș Udilă, ne-ai i... Vă amintiți? Olga Verbițchi, adolescenta-fenomen din Chișinău, a cântat „Sweet People” și i-a făcut pe jurați să izbucne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x