Antena Căutare

VIDEO! 7 refrene ale anului 2017 sau cum ne încântă, din nou, Emilian Nechifor! Fostul concurent X Factor demonstrează că are ”mai mult decât voce”

Ne-a cucerit în sezonul precendent de X Factor cu vocea sa, dar și cu carisma de care a dat dovadă la fiecare apariție pe scenă. Glasul blând s-a făcut remarcat încă de la audiții, iar jurații l-au adorat pur și simplu.

Ne-a cucerit în sezonul precendent de X Factor cu vocea sa, dar și cu carisma de care a dat dovadă la fiecare apariție pe scenă. Glasul blând s-a făcut remarcat încă de la audiții, iar jurații l-au adorat pur și simplu.

Cariera sa a început odată cu primele note muzicale interpretate pe scena de la X Factor. Acum, Emilian Nechifor își conturează un nume în lumea artiștilor din muzica românească! Și e din ce în ce mai bun!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ultima noutate vine de pe contul său de Facebook, acolo unde și-a încântat fanii cu un colaj muzical: ”Fiind atat de nehotarat in alegerea unei piese romanesti pe care sa o cant m-am decis sa cant cate un pic din fiecare! Sunt piesele mele preferate din 2017 de pana acum si daca v-a placut acest video si vreti sa ma sustineti in continuare nu uitati sa dati un LIKE un SHARE si daca nu cer prea mult si un FOLLOW la pagina mea pentru a fi la curent cu urmatoarele video-uri pe care le pregatesc!!!VA MULTUMESC!!!”, a scris Emilian în descrierea clipului postat pe pagina sa de Facebook.

Jurații au fost copleșiți vineri seara: ”S-ar putea ca tu să fii câștigătorul X Factor de anul acesta!”... Jo sau tânăra ingenuă de la X Factor, devenită una dintre cele mai iubite artiste din România: ”Sunt o mare pupăcioasă. ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x