XFactor

JOI I 20:30 | Antena 1

"Wow! Olga Verbiţchi mi-a dat un leu!". Artista și-a impresionat fanii cu un gest admirabil. Îi este dor de perioada în care era necunoscută

 
+5 click pentru
galerie

După succesul răsunător de la "X Factor", Olga Verbițchi a atras simpatia a milioane de fani şi, odată cu aceasta, la pachet, a venit şi celebritatea. Chiar dacă visa la acest moment, fosta concurentă recunoaşte că îi este dor de vremea în care nu era aşa de cunoscută.

De curând, un gest mic dar admirabil al artistei a stârnit admiraţia fanilor:

„La tot pasul cineva vrea să facă fotografii, iar mie îmi este dor de perioada liniştită până a deveni cunoscută la „X Factor”. Săptămâna trecută, de exemplu, la cantina şcolii unei fetiţe nu-i ajungea un leu ca să-şi achite prânzul. Am scos din portmoneu un leu şi i l-am dat, iar ea a început să strige: ‘Wow! Olga Verbiţchi mi-a dat un leu!’.

E o reacţie ciudată, dar totodată şi amuzantă. Uite dacă aş vedea-o pe Ariana Grande să facă acest gest, cred că aş muri cu leul în mână”, a povestit Olga, într-un interviu acordat pentru jc.md.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

mai multe