XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

X Factor si-a ales bloggerii oficiali

 
+3 click pentru
galerie

Sunt tineri, entuziasti si pasionati de muzica! Danpandrea.ro, Roevent.com si Star-gossip.com sunt Blogeri Oficiali X Factor.  Adauga-i in newsfeed, urmareste-i pe Facebook si cauta-i pe Twitter pentru ca ei vor sta de vorba cu juratii si concurentii, vor participa la galele live, vor avea acces la continut inedit si vor fi primii care vor povesti fanilor din online despre supershow-ul toamnei de la Antena 1.  O vor face chiar din acest weekend pentru ca duminica, de la 20.30, incepe cel de-al doilea sezon X Factor.

Dan Pandreawww.danpandrea.ro

De ce ar avea blog-ul asta un X Factor? Pentru ca un blog nu inseamna doar doua paragrafe, o imagine si butonul de like. Un blog X Factor inseamna articole scrise din pasiune, fotografii, video si interviuri cu concurenti. De aceea sunt de parere ca blog-ul are Factorul X si asteapta sa genereze articole dedicate fanilor show-ului.

Stefan Rosioarawww.roevent.com

Daca Delia si Bittman sunt sarea si piperul, atunci Cheloo este clar ardeiul iute... putin usturator. Sunt curios cum se va comporta Cheloo in pauzele publicitare. Combinatia dintre stilul nonconformist al lui Cheloo, carisma lui Bittman si imaginea sexy a Deliei cred ca reprezinta reteta unui show TV de succes. Daca voi ajunge in public anul acesta voi posta pe toate retelele sociale cele mai picante stiri si momente din show.

Star Gossipwww.star-gossip.com

Fiecare om care a lucrat in cadrul echipei X Factor a auzit multe povesti, una mai impresionanta decat cealalta. Daca ar fi dupa mine, orice persoana care a trecut pragul auditiilor X Factor ar trebui sa castige cei 200.000 de euro pusi in joc. Anul acesta va fi o competitie stransa, voci incredibil de bune, personalitati de invidiat si caractere de nesuportat!

Emotie, show, voci bune, momente inedite, dar mai ales o noua generatie de jurati pe care toata lumea asteapta sa ii vada. Acestea sunt, pe scurt, ingredientele unui show la puterea X de care telespectatorii se vor putea bucura in fiecare duminica de la 20.30, numai la Antena 1. Caravana X Factor a strabatut tara in lung si in lat in cautarea concurentului care poate convinge Romania ca are tot ce ii trebuie pentru a fi urmatorul super star la tarii. In prima editie a acestui sezon, telespectatorii vor putea urmari momente din auditii, ii vor putea asculta pe concurenti si le vor putea afla povestile frumoase.

Anul acesta marele premiu X Factor este in valoare de 200.000 euro, oferiti cu sprijinul ORBIT PROFESSIONAL!

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1.

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe