XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Anisia, noua colegă a lui Capatos, în pielea lui Brigitte Năstase, Nicoletei Luciu şi Andreei Marin. Noi doar vă avertizăm: nu vă veți putea opri din râs! 

 

Anisia, noua colegă a lui Capatos, a fost invitată la emisiunea lui Mihai Morar! Blondina a primit provocarea de a intra în pielea mai multor dive autohtone, printre care Brigitte Năstase, Nicoletei Luciu şi Andreei Marin.

Cum s-a descurcat Anisia în fața acestor provocări? Noi doar vă avertizăm: nu vă veți putea opri din râs! 

Blonda a demonstrat că niciun personaj nu este mult prea greu de imitat și de tratat cu umor, așa că de abia așteptăm să o vedem pe Anisia în noi și noi ipostaze!

În pielea căror personaje ați mai vrea să intre Anisia noastră cea talentată?

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

Intră pe Antena Play https://goo.gl/RbVXXT şi poţi oricând să urmăreşti toate ediţiile XTRA Night Show integral. De pe smartphone, tabletă sau computer emisiunea poate fi urmărită şi LIVE.  Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe