XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Oana Roman,încă îndrăgostită de soțul care vrea să divorțeze de ea? „În momentul în care l-am văzut, am știut că el e! A fost dragoste la prima vedere!!”

 
+2 click pentru
galerie

Zvonul divorțului dintre Oana Roman şi Marius Elisei  a zguduit showbizul românesc!  În tot acest timp, Marius şi-a schimbat statusul pe Facebook şi s-a declarat "singur", iar fiica fostului premier pare foarte afectată.

Cu lacrimi în ochi, Oana a venit la XtraNightShow, emisiunea lui Capatos, și a vorbit în termeni mai mult decât civilizați despre tatăl fetiței ei. „În momentul în care l-am văzut, am știut că el e! A fost dragoste la prima vedere! El m-a căutat!”, și-a amintit vedeta.  "Lipsa banilor ne-a erodat relaţia!", a mai mărturisit doamna Elisei.

Oana nu vrea să se separe de soțul ei, ci să repare mariajul lor! E bărbatul pe care-l iubește și pe care vrea să-l ajute să scape de un viciu pe care-l are.

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

Intră pe Antena Play https://goo.gl/RbVXXT şi poţi oricând să urmăreşti toate ediţiile XTRA Night Show integral. De pe smartphone, tabletă sau computer emisiunea poate fi urmărită şi LIVE.  Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe