XtraNightShow

Dan Capatos şi echipa se întorc! Din 9 ianuarie de la 22:30

Oana Roman,încă îndrăgostită de soțul care vrea să divorțeze de ea? „În momentul în care l-am văzut, am știut că el e! A fost dragoste la prima vedere!!”

 
+2 click pentru
galerie

Zvonul divorțului dintre Oana Roman şi Marius Elisei  a zguduit showbizul românesc!  În tot acest timp, Marius şi-a schimbat statusul pe Facebook şi s-a declarat "singur", iar fiica fostului premier pare foarte afectată.

Cu lacrimi în ochi, Oana a venit la XtraNightShow, emisiunea lui Capatos, și a vorbit în termeni mai mult decât civilizați despre tatăl fetiței ei. „În momentul în care l-am văzut, am știut că el e! A fost dragoste la prima vedere! El m-a căutat!”, și-a amintit vedeta.  "Lipsa banilor ne-a erodat relaţia!", a mai mărturisit doamna Elisei.

Oana nu vrea să se separe de soțul ei, ci să repare mariajul lor! E bărbatul pe care-l iubește și pe care vrea să-l ajute să scape de un viciu pe care-l are.

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay:https://goo.gl/RbVXXT.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe