XtraNightShow

Dan Capatos şi echipa se întorc! Din 9 ianuarie de la 22:30

Oana Roman,încă îndrăgostită de soțul care vrea să divorțeze de ea? „În momentul în care l-am văzut, am știut că el e! A fost dragoste la prima vedere!!”

+2 click pentru
galerie

Zvonul divorțului dintre Oana Roman şi Marius Elisei  a zguduit showbizul românesc!  În tot acest timp, Marius şi-a schimbat statusul pe Facebook şi s-a declarat "singur", iar fiica fostului premier pare foarte afectată.

Cu lacrimi în ochi, Oana a venit la XtraNightShow, emisiunea lui Capatos, și a vorbit în termeni mai mult decât civilizați despre tatăl fetiței ei. „În momentul în care l-am văzut, am știut că el e! A fost dragoste la prima vedere! El m-a căutat!”, și-a amintit vedeta.  "Lipsa banilor ne-a erodat relaţia!", a mai mărturisit doamna Elisei.

Oana nu vrea să se separe de soțul ei, ci să repare mariajul lor! E bărbatul pe care-l iubește și pe care vrea să-l ajute să scape de un viciu pe care-l are.

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/xtra-night-show.

facebook whatsapp twitter pinterest
mai multe
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti