XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Simona Gherghe, detalii exclusive despre sarcină: "Mama abia aşteaptă să devină bunică!"

 

După ce a anunțat că este însărcinată, Simona Gherghe, este toată un zâmbet. Vedeta Antenei 1 a povestit despre emoţiile pe care le-a trăit când a aflat că va deveni mamă, dar şi bucuria imensă, greu de descris în cuvinte, de a purta un copil în pântece!

"Mă va asjuta mama care abia aşteaptă. În primele luni vom fi noi şi mama", povestește prezentatoate tv, emoţionată.

De asemenea, aceasta a recunoscut că deja s-au gândit la numele celei mici, însă nu sunt foarte hotărâţi: "Avem două nume dar nu vreau s ale spun. Le mai ţin un pic. Ne hotărâsem, dar s-a sucit taică-su. Mai avem timp. Mai sunt 5 luni".

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

Intră pe Antena Play https://goo.gl/RbVXXT şi poţi oricând să urmăreşti toate ediţiile XTRA Night Show integral. De pe smartphone, tabletă sau computer emisiunea poate fi urmărită şi LIVE.  Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti