Antena Căutare

Liviu Vârciu, provocare LIVE pe Facebook pentru fani: "Cine scrie, aici, primul, este la televizor!". Flick nu s-a putut abține: "Ce-i asta, mă? Tu ești în Live?"

Pe platourile de filmare de la "ZaZa Sing", problemele tehnice nu îi dau pace lui Liviu Vârciu. Dornic de discuţii cu fanii săi de pe Facebook, artistul a intrat Live pe Facebook, cu o provocare.

Pe platourile de filmare de la "ZaZa Sing", problemele tehnice nu îi dau pace lui Liviu Vârciu. Dornic de discuţii cu fanii săi de pe Facebook, artistul a intrat Live pe Facebook, cu o provocare.

"Cine scrie, aici, primul, este la televizor!". Nedumerit că nimeni nu reacșionează şi nu îi comentează apariţia, artistul a trecut la investigaţii. Şi cine putea să îl ajute, dacă nu colegul Flick.

După ce a dat o tură de platou, prezentatorul de la ZaZa Sing i-a cerut ajutorul. Cu ai săi cameramani nu a rezovat, aşa că Domnul Rimă a intervenit, deşi nu prea avea habar că e Live.

"Ce e asta? Mă, dar tu eşti în live. Eşti în live, mă", a fost replica lui Flick. În şa Liviu i-a tăiat repede macaroana: "Gata ai apărut mult, ai apărut mult".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Cât ghicești, atât primești”. Petru a câştigat marele premiu de 10.000 de lei la Zaza Sing...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Toate inregistrările emisiunii Za Za Sing le găseşti pe Antena Play: https://goo.gl/jykVNn şi le poţi urmări de pe smartphone, tabletă sau computer. Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x