Antena Căutare

Te cunoaștem de undeva, că doar ai factorul X? Cosmin Seleși îl imită pe Ștefan Bănică la „Zaza Sing”!

La „Te cunosc de undeva” Cosmin Seleși este prezentator, iar Liviu Vârciu concurent. La „Zaza Sing” însă rolurile se schimbă, iar asta va aduce multă voie bună pe scena emisiunii de la Antena 1.

La „Te cunosc de undeva” Cosmin Seleși este prezentator, iar Liviu Vârciu concurent. La „Zaza Sing” însă rolurile se schimbă, iar asta va aduce multă voie bună pe scena emisiunii de la Antena 1.

Miercurea aceasta, 24 mai, de la ora 20.30, Cosmin Seleși e invitat să arate cât este de bine pregătit în materie de versuri și să ajute un concurent al show-ului în cea mai rimată întrecere. Iar glumele nu vor lipsi din program, mai ales că la una dintre probe Cosmin are de cântat o piesă a lui Ștefan Bănică, pe care va alege să o interpreteze cu toate gesturile, mimica și timbrul artistului, spre deliciul tuturor. „Îl luăm pe Seleși în trupă”, vor concluziona încântați cei din trupa Humans.

Alături de Cosmin Seleși, pe scena de la „Zaza Sing” vor urca miercurea aceasta și Keo și Sorin Brotnei, care vin tot cu misiunea de a-i ajuta pe concurenți. Imaginea celor trei vedete invitate în emisiune îl va face pe Flick să glumească în stilul caracteristic și să spună: „Zici că e un serial pe scenă: Doi barbați și jumătate”, făcând aluzie la diferența de înălțime dintre Cosmin și ceilalți doi cântăreți. Ce va avea Liviu de adăugat în toată această tachinare, telespectatorii Antena 1 află miercuri de la 20.30.

În cea de-a opta ediție a show-ului în care doar versurile contează se întrec concurenți de vârste și profesii diferite, uniți de pasiunea pe care o au pentru rime. Printre aceștia se va număra și Gemelina, cea care a fost concurentă în echipa lui chef Sorin Bontea la „Chefi la cuțite” și care îi va spune lui Liviu scurt: „Am lăsat varza ca să vin la Zaza”. Cum se va descurca aceasta la cântat și dacă va avea la fel de mult noroc ca în bucătărie ramâne de văzut miercuri la „Zaza Sing”.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Toate inregistrările emisiunii Za Za Sing le găseşti pe Antena Play: https://goo.gl/jykVNn şi le poţi urmări de pe smartphone, tabletă sau computer. Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x