Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Cristi Boureanu lăsat lat pe şosea! Monica Tatoiu: "Erau 8 poliţişti contra unui amărât"

 

Imaginile în care Cristian Boureanu se prăbușește pe șosea, după pumnul încasat de la un polițist, la doar câteva secunde după ce fostul politician l-a lovit și el pe bărbatul în uniformă, au șocat întreaga țară. Scandalul izbucnit la sfârșitul săptămânii trecute, în plină stradă, se pare că se complică. Pe de-o parte sunt cei care spun că domnul Boureanu NU merita să fie lovit cu o așa brutalitate, pe de altă parte sunt cei care-l acuză pe fostul politician pentru comportamentul său necontrolat. Monica Tatoiu: "Erau 8 poliţişti contra unui amărât"

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

➡️ Urmăreşte emisiunea Acces direct live pe AntenaPlay: https://goo.gl/VnP1p7, la fel şi toate înregistrările showului. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe