Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Trădare în loc de nuntă! Iubita a ales altă mire?

 

Constantin pe 7 mai s-a dus la muncă, la construncţii, când s-a întors acasă Marina şi bebeluşul de 5 luni nu mai erau. Mama lui Constantin spune că fata ar fi fost surprinsă de vecini, cum se urca într-o maşină. Bărbatul s-ar fi dus la poliţie şi a anunţat că, iubita a plecat şi că a luat şi bebeluşul cu ea iar pe fata de un an şi nouă luni a lasat-o acasă. Constantin l-ar fi sunat pe viitorul lui socru, să-l ăntrebe dacă Marina s-a dus la el, dar bărbatul i-ar fi spus că nu este la el şi să nu o mai caute că are o altă relaţie. Bărbatul ar fi sunat-o pe Marina şi ar fi vorbit cu un bărbat la telefon, care i-a confirmat că este noul iubit acesteia. Constantin ar fi dus nişte haine la biserică, cu speranţa că se va întoarce iubita acasă.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI