Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Vecină: "Fata se plânge că tatăl avea o relaţie cu ea de acum 3 ani"

 

Are doar 15 ani şi spune că a trăit o viaţă de calvar! O viaţă în care tatăl ei ar fi violat-o, ar fi bătut-o şi ar fi ameninţat-o în repetate rânduri, măruriseşte fata cu lacrimi în ochi. Spovedania adolescentei este una cutremurătoare, iar mărturie par a fi vânătăile de pe chipul ei. Vecina: "Fata se plange ca tatal avea o relatie cu ea de acum 3 ani"nintat-o în repetate rânduri, maruriseste faţă cu lacrimi în ochi. Spovedania adolescenţei este una cutremurătoare, iar mărturie par a fi vânătăile de pe chipul ei.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

➡️ Urmăreşte emisiunea Acces direct live pe AntenaPlay: https://goo.gl/VnP1p7, la fel şi toate înregistrările showului. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe